Κορίτσι που είχε εξαφανιστεί πριν από 6 χρόνια βρέθηκε χάρη... σε σειρά του Netflix!

Κορίτσι που είχε εξαφανιστεί πριν από 6 χρόνια βρέθηκε χάρη... σε σειρά του Netflix!

Μια απίστευτη ιστορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνίστρια την 15χρονη Κayla Unbehaun, η οποία είχε εξαφανιστεί το 2017 και βρέθηκε σήμερα χάρη... σε μια σειρά του Netflix!

Μπορεί να μοιάζει με σενάριο ταινίας, αλλά είναι πραγματικότητα! Η Kayla που απήχθη από την ίδια της τη μητέρα σε ηλικία 9 ετών βρεθηκε σώα και αβλαβής στη Βόρεια Καρολίνα. Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος την αναγνώρισε, αφού παρακολούθησε την ιστορία της στη σειρά του Netflix «Unsolved Mysteries» σε ένα επεισόδιο για παιδιά που είχαν απαχθεί από τους γονείς τους. 

Η Κayla βρισκόταν υπό την φροντίδα του πατέρα της, αφού η μητέρα της είχε χάσει την επιμέλειά της. Τελευταία φορά εθεάθη στις 4 Ιουλίου 2017. 

Έξι χρόνια μετά, η 40χρονη μητέρα συνελήφθη στη Βόρεια Καρολίνα, όταν ένας υπάλληλος καταστήματος αναγνώρισε το κορίτσι για το οποίο είχε σημάνει συναγερμός το 2017. Είχε παρακολουθήσει ένα επεισόδιο σειράς του Netflix, το οποίο αναφερόταν στην εξαφάνισή της και χωρίς δεύτερη σκέψη τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Η μητέρα, η οποία είχε μόνο δικαιώματα επίσκεψης όταν την απήγαγε, κρατείται με εγγύηση 250.000 δολαρίων.

Πηγή: star.gr

v