Έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 28 ημέρες και γέννησε δίδυμα κοριτσάκια!

Έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 28 ημέρες και γέννησε δίδυμα κοριτσάκια!

Mια μητέρα από την Μεγάλη Βρετανία έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε ότι έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 28 ημέρες, βιώνοντας έτσι το σπάνιο φαινόμενο της επικύησης.

Η επικύηση συμβαίνει, όταν ένα άλλο ωάριο γονιμοποιείται και εμφυτεύεται στη μήτρα ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες μετά το πρώτο, με αποτέλεσμα μια δεύτερη εγκυμοσύνη.  Η Sophie Small γέννησε τις κόρες Holly και Darcy τον Αύγουστο του 2020, πιστεύοντας αρχικά ότι τα κορίτσια ήταν δίδυμα.

Ωστόσο, οι μικρούλες είχαν σημαντικές διαφορές στο μέγεθός τους προβληματίζοντας το ιατρικό προσωπικό που τις φρόντιζε. Οι γιατροί ανακάλυψαν στη συνέχεια ότι οι δυο μπεμπούλες συνελήφθησαν με διαφορά ενός μήνα.

Η Small δήλωσε στο Kennedy News ότι η εγκυμοσύνη της δεν ήταν καθόλου εύκολη. 
Είχε σοβαρή ναυτία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί οκτώ φορές μέσα σε επτά εβδομάδες.
«Ήμουν έγκυος σε δύο μωρά που μεγάλωναν σε διαφορετικά στάδια, αλλά δεν το γνωρίζαμε. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί ένιωθα τόσο άσχημα» και πρόσθεσε «Η Darcy γεννήθηκε ουσιαστικά στις 32 εβδομάδες και η Holly στις 36 εβδομάδες», είπε η Small.

Η 30χρονη μαμά που έχει ακόμα ένα γιο 8 ετών, είναι πολύ χαρούμενη που απέκτησε τα κοριτσάκια της και απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο το μεγάλωμά τους.

Πηγή: wionews.com

v