Μπαμπάς που μεγαλώνει μόνος τον γιο του κάνοντας 3 δουλειές, επέστεψε στα θρανία και πήρε πτυχίο!

Μπαμπάς που μεγαλώνει μόνος τον γιο του κάνοντας 3 δουλειές, επέστεψε στα θρανία και πήρε πτυχίο!

Τα τελευταία δύο χρόνια, ένας μπαμπάς από το Νιου Τζέρσεϊ εξισορρόπησε με επιτυχία τρεις δουλειές, τις σπουδές του και την ανατροφή του μικρού γιου του. Δάσκαλος στο επάγγελμα, θέλησε να επεκτείνει τις σπουδές του για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον στον γιο του και να εμπνεύσει κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

«Το πρόγραμμά μου ήταν πολύ απαιτητικό. Ξυπνούσα στις 5 το πρωί, κι αφού διασφάλιζα ότι ο γιος μου θα φάει πρωινό και θα πάει στο σχολείο διαβασμένος, ξεκινούσα να δουλεύω. Το βράδυ, αφού έβαζα για ύπνο τον γιο μου, ξενυχτούσα διαβάζοντας και πάλι από την αρχή. Ωστόσο, ήξερα ότι το όνειρο ήταν αληθινό κι αυτό μου έδινε δύναμη», είπε.

Ο 36χρονος Durham, δάσκαλος στο επάγγελμα, εκφώνησε την εναρκτήρια ομιλία στην αποφοίτησή του, η οποία προβλήθηκε πάνω από 12.600 στο YouTube. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την μητέρα του που μεγάλωσε μόνη της 7 παιδιά και του εμφύσησε την αγάπη για τη μάθηση. Μίλησε επίσης για τον πατέρα του, ο οποίος δολοφονήθηκε όταν ο Durham ήταν 11 ετών, και πώς αυτή η απώλεια επηρέασε τη ζωή και την καριέρα του.

«Η απουσία του πατέρα μου από τη ζωή μου με παρακίνησε να γίνω η καλύτερη πατρική φιγούρα για τον γιο μου και πρότυπο για όλους τους μαθητές που συναντώ στη διδακτική μου καριέρα», είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας.

Τώρα, ο Durham βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης ενός νέου ρόλου στην εκπαίδευση, αλλά πριν από αυτό θα απολαύσει το καλοκαίρι με τον γιο του.

Πηγή: goodmorningamerica.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v