Ξεχάστε τις τσάντες και τα παπούτσια: αυτά είναι τα απόλυτα αξεσουάρ για το καλοκαίρι

Ξεχάστε τις τσάντες και τα παπούτσια: αυτά είναι τα απόλυτα αξεσουάρ για το καλοκαίρι

Επιτέλους το καλοκαίρι είναι εδώ (ή τουλάχιστον προσπαθεί) και ήρθε η ώρα να αγοράσουμε αξεσουάρ για την πόλη, τη θάλασσα και τις διακοπές μας. Τα φετινά trends του καλοκαιριού συμπεριλαμβάνουν στυλ απ' όλες τις δεκαετίες, είναι λειτουργικά και πάνω απ' όλα κομψά και αεράτα! Δείτε, λοιπόν, τι αξεσουάρ πρέπει να έχει φέτος η ντουλάπα σας.

Υφασμάτινα τριαντάφυλλα

Μία νέα τάση που θα ικανοποιήσει όσους έχουν κουραστεί από τα florals, αλλά δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το ρομαντικό στυλ των 90s, είναι τα υφασμάτινα τριαντάφυλλα που επιστρέφουν στη μόδα και πλέον μας συντροφεύουν σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. 

Photo By @alyssainthecity On Instagram

Photo By @elenagiadaa On Instagram

Photo By @magdabutrym On Instagram

Boho ζώνες

Οι zώνες Boho, από τα χοντρά μενταγιόν μέχρι τις λεπτές αλυσίδες μέσης, είναι η φετινή τάση της καλοκαιρινής μόδας. Καθαρά διακοσμητικές, προσθέτουν ένα νέο στοιχείο σε κάθε ντύσιμο (απλά μην περιμένετε να κρατήσουν ψηλά το τζιν σας).

Φωτογραφία από urbanoutfitters.com



Tote bags με σχέδια

Οι tote bags δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, αλλά οι εντυπωσιακές αποχρώσεις και τα όμορφα μοτίβα δίνουν μια καλοκαιρινή πινελιά. Οι ρίγες είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, που απογειώνουν κάθε ντύσιμο με μοντέρνο και λειτουργικό τρόπο.

Χοντρά και άνετα σανδάλια

Τα χοντρά σανδάλια είναι ένα διαχρονικό καλοκαιρινό στυλ που, είτε το αγαπάτε είτε το μισείτε, φέτος θα φορεθεί πολύ. Για σας που έχετε συνηθίσει τα ψιλοτάκουνα ή τα πέδιλα, έχουμε να σας πούμε το εξής: φορέστε άνετα σανδάλια και θα μας θυμηθείτε! 

Μεγάλα ψάθινα καπέλα

Φέτος, εκτός από τις tote bag και τα σανδάλια, θα φορεθούν πολύ και τα ψάθινα καπέλα, αλλά σε αναλογίες... μεγάλων διαστάσεων! Όπως και να' χει, η ψάθα ενσαρκώνει απόλυτα την ουσία του καλοκαιριού ενώ το μεγάλο μέγεθος προσδίδει κομψότητα και μυστήριο. 

Bucket hats

Εάν δεν είστε τύπος του τεράστιου ψάθινου καπέλου, σας ενημερώνουμε ότι τα bucket hats βρίσκονται στο επίκεντρο της μόδας. Λίγα αξεσουάρ χαρίζουν λάμψη, κομψότητα και ιδιαιτερότητα όπως αυτά τα καπέλα. Μην τα φοβηθείτε. Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει καλύτερα, και ξεχωρίστε στο πλήθος. 

Μαντήλια με σχέδια

Αυτό το πολυλειτουργικό αξεσουάρ έχει απεριόριστες χρήσεις: γύρω από το λαιμό, στο χερούλι της τσάντας σας ή ακόμα και για να προστατέψετε τα μαλλιά σας από τον ήλιο. Οι δυνατότητές του είναι αμέτρητες και χαρίζει απίστευτο στυλ. Οι ειδικοί του είδους, το θεωρούν απαραίτητο φέτος το καλοκαίρι. 

Λοιπές φωτογραφίες: Pinterest

Πηγή: refinery29.com

v