«Γέννησα δίδυμα για 3η συνεχόμενη φορά και δηλώνω... εξαντλημένη!»

«Γέννησα δίδυμα για 3η συνεχόμενη φορά και δηλώνω... εξαντλημένη!»

Η Kathleen και ο Adam είναι ένα ζευγάρι από την Αμερική με 4 διδυμάκια που ήθελαν να κάνουν ακόμα ένα παιδάκι. Μετά τα δύο σετ διδύμων, ήθελαν να δοκιμάσουν την εμπειρία να γεννάς ένα μωρό αλλά η ζωή τους τα 'φερε αλλιώς!

«Όταν εμφανίστηκαν δύο σάκοι στην οθόνη του υπερήχου, άρχισα να τρέμω», λέει η 38χρονη μαμά. «Ήμουν σε απόλυτο σοκ, παρόλο που ο γιατρός μου με είχε προειδοποιήσει πως υπήρχαν πολλές πιθανότητες να περιμένω ξανά δίδυμα». 

«Με τρεμάμενα χέρια τηλεφώνησα στον Adam να του πω τα νέα, αλλά η δική του αντίδραση ήταν πολύ πιο ψύχραιμη. Εξάλλου είχε ακούσει το ίδιο νέο άλλες δυο φορές: τη μία πριν 7 χρόνια και την άλλη πριν 5 χρόνια», πρόσθεσε η Kathleen.

Το ζευγάρι καλωσόρισε τους δίδυμους γιους του Luke και Leo το 2021, ενώ τα αδερφάκια τους,  James και Julia 7 ετών και Mikey και Marie 5 ετών, ήταν ενθουσιασμένα με τη νέα προσθήκη στην οικογένεια. 

Παρόλα αυτά, η ζωή με 6 μικρά παιδιά δεν είναι εύκολη. «Δεν πρόκειται να πω ψέματα. Το να πάω από τα τέσσερα παιδιά στα έξι ήταν πολύ δύσκολο. Όταν έμαθα πως περιμένω για 3η φορά δίδυμα, ένιωσα εξαντλημένη και μόνο που το άκουσα», λέει η Kathleen που είναι δασκάλα στο επάγγελμα. 

Ωστόσο, η πολύτεκνη μητέρα έχει βρει διάφορα κόλπα που κάνουν τη ζωή της ευκολότερη, Για παράδειγμα, φροντίζει να κοιμούνται όλα της τα παιδιά στις 8 το βράδυ για να προλαβαίνει να ξεκουράζεται, έχει αντικαταστήσει την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ που δουλεύει (σχεδόν) ασταμάτητα και τη γλιτώνει από έξτρα κόπο και δεν σιδερώνει παρά μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. 

Η kathleen, περιγράφει τον εαυτό της ως τελειομανή και οριακά ψυχαναγκαστική με την τάξη και την καθαριότητα, στοιχεία του χαρακτήρα της που αναγκάστηκε να αποβάλει για να επιβιώσει. «Όταν έχεις έξι παιδιά, πρέπει να παραιτηθείς από τις προσδοκίες σου και να ζεις στο τώρα», λέει. 

Παρόλο που βρίσκεται σε «κατάσταση εξάντλησης» όπως λέει, δηλώνει ευτυχισμένη. «Δεν θα άλλαζα το παραμικρό στη ζωή μου, όσο κουρασμένη κι αν νιώθω. Μου αρέσει να είμαι με τα παιδιά μου και απολαμβάνω ιδιαίτερα τον τρόπο που αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους. Είναι πολύ καλά παιδιά και πολύ αγαπημένα».

Πηγή: today.com

v