Πήγε στο νοσοκομείο με στομαχόπονο και γύρισε σπίτι με... διδυμάκια έκπληξη!

Πήγε στο νοσοκομείο με στομαχόπονο και γύρισε σπίτι με... διδυμάκια έκπληξη!

Η Lucy Shaw, μια νεαρή γυναίκα από την Αγγλία, βίωσε μια πρωτόγνωρη εμπειρία που της χάρισε το πιο πολύτιμο δώρο: τους γιους της!

Ήταν ξημερώματα όταν η Lucy ξύπνησε από έντονους πόνους στο στομάχι, νομίζοντας πως έχει κολλήσει κάποιο μικρόβιο. Στην αρχή προσπάθησε να αντιμετωπίσει τους πόνους μόνη της, αλλά στη συνέχεια έγιναν αφόρητοι και τηλεφώνησε στη μητέρα της για βοήθεια. 

Μαζί με τη μαμά της, έφτασε στο σπίτι της Lucy και το ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ωστόσο, οι νοσηλευτές διαπίστωσαν πως οι πόνοι της νεαρής γυναίκας δεν προέρχονταν από ίωση αλλά από... εγκυμοσύνη!

Ο τοκετός ξεκίνησε πριν προλάβουν να φτάσουν στο μαιευτήριο και ο μικρός Jacob γεννήθηκε στις 6 π.μ., τη στιγμή που οι γιατροί ήταν έτοιμοι να παραλάβουν τη γυναίκα και να την μεταφέρουν στην αίθουσα τοκετού.

Η Lucy είχε μείνει έκπληκτη με την εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά υπήρχε και συνέχεια. Ένα τέταρτό αργότερα, γεννήθηκε και το δεύτερο αγοράκι της, ο Jackson. Ξαφνικά, βρέθηκε με δύο δίδυμα αγοράκια τα οποία γεννήθηκαν πρόωρα στις 30 εβδομάδες και, μετά τη φροντίδα των γιατρών, είναι καλά στην υγεία τους και σύντομα θα πάρουν εξιτήριο. 

Η νέα μαμά είχε βιώσει αυτό που είναι γνωστό ως «κρυπτική εγκυμοσύνη», κατά την οποία μια γυναίκα δεν γνωρίζει ότι είναι έγκυος μέχρι τη στιγμή της γέννας. Παρά το πρώτο σοκ, όμως, δηλώνει πανευτυχής με τα μωράκι της, τα οποία αποκαλεί «μωρά θαύματα». 

Πηγή: honey.nine.com.au

v