Μετά από 21 αποβολές έγινε επιτέλους μαμά και απέκτησε μια υγιέστατη κορούλα!

Μετά από 21 αποβολές έγινε επιτέλους μαμά και απέκτησε μια υγιέστατη κορούλα!

Ο δρόμος για την μητρότητα δεν ήταν καθόλου εύκολος για την Caroline Langstone, η οποία προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί από το 2014. Παρά τις δυσκολίες και τον πόνο που βίωσε μετά από 21 αποβολές, πλέον έχει στην αγκαλιά της ένα μικρό θαυματάκι: την κόρη της.

Η 33χρονη Caroline και ο σύζυγός της Luke Clayton προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί για 9 συνεχόμενα χρόνια. Κάθε φορά που έμενε έγκυος, προσεύχονταν να πάνε όλα καλά, όμως, δυστυχώς οι απώλειες ήταν πολλές.

Όταν έμεινε έγκυος στην κόρη της μέσω εξωσωματικής ήταν τρομοκρατημένη μη την χάσει. «Φοβόμουν τόσο πολύ καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ποτέ δεν αγόρασα βρεφικά ρούχα ή οτιδήποτε άλλο», είπε σε συνέντευξή της στην εκπομπή ITV’s Miscarriage.

Στις 24 Ιουλίου έφερε στον κόσμο την υγιέστατη κορούλα της, την Amelia και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Πώς να μην πιστεύω σε θαύματα. Η κόρη μου είναι το απόλυτο θαύμα. Πάντα ήθελα ένα παιδάκι γιατί έχω τόση αγάπη να δώσω. Οι συνεχόμενες αποβολές με είχαν διαλύσει... Ένιωθα τόσο μόνη και ανεπαρκής. Η μικρούλα μου τώρα έχει δώσει φως στη ζωή μας. Ευτυχώς, δεν έχασα ποτέ την ελπίδα μου και δεν το έβαλα κάτω!»

Πηγή: mirror.co.uk

v