Γέννησε το παιδί του άντρα της 3 χρόνια μετά τον θάνατό του!

Γέννησε το παιδί του άντρα της 3 χρόνια μετά τον θάνατό του!

Τρία χρόνια πριν, ο κόσμος της Sian Goodsell κατέρρευσε όταν έχασε τον άντρα της εξαιτίας του καρκίνου. Μετά την απώλειά του, το όνειρο της άτυχης γυναίκας να γίνει μητέρα μπήκε στον πάγο. Σήμερα όμως, χάρη στην επιστήμη, κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι του συζύγου της.

Η 34χρονη Sian Goodsell και ο 30χρονος σύζυγός της Jason Goodsell ταξίδευαν στην Αυστραλία τον Μάιο του 2019, όταν εκείνος διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου και του ήπατος τετάρτου σταδίου.

Ο Jason τότε κατέψυξε το σπέρμα του πριν προχωρήσει στις θεραπείες για να διασφαλίσει ότι μια μέρα θα μπορούσε να αποκτήσει παιδιά με την αγαπημένη του. Δυστυχώς, μετά από μια σκληρή μάχη που κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια, ο 30χρονος πέθανε.

Μετά τον θάνατό του η Sian προχώρησε τη διαδικασία της εξωσωματικής ολομόναχη και έμεινε έγκυος. Σήμερα, κρατάει την κορούλα της στην αγκαλιά της και δηλώνει πανευτυχής που έχει ένα κομμάτι του αγαπημένου της.

«Μοιάζει στον μπαμπά της. Κρατάω πάντα ζωντανή τη μνήμη του και έχω φωτογραφίες σε όλο το σπίτι. Η Tilly θα μάθει τα πάντα για εκείνον. Είναι κουραστικό να είσαι ανύπαντρη μητέρα, αλλά είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ και θα το έκανα ξανά και ξανά για να την αποκτήσω», είπε.

Πηγή: edinburghlive.co.uk

v