«Ακόμα πληρώνω δόσεις»: καταρρέει παππούς που είδε το σπίτι του να καίγεται

«Ακόμα πληρώνω δόσεις»: καταρρέει παππούς που είδε το σπίτι του να καίγεται

Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στον Άγιο Ιωάννη Αχαρνών είδε μέσα σε λίγα λεπτά τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να γίνονται στάχτη, όταν ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στη Φυλή και σάρωσε τα πάντα.

Ο ηλικιωμένος άνδρας κατέρρευσε, όταν είδε το σπίτι του να καίγεται και είπε στους δημοσιογράφους ότι ακόμα πληρώνει δόσεις για να το ξεχρεώσει. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ οι άνδρες της πυροσβεστικής έδωσαν τεράστια μάχη προκειμένου να το σώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς στο εσωτερικό του υπήρχαν δίσκοι βινυλίου που αποτέλεσαν εύφλεκτο υλικό.

«Είμαι από την πρώτη στιγμή εδώ. Πήγαινα πάνω κάτω με το μηχανάκι μου και έβλεπα τις φλόγες. Η φωτιά ξέσπασε στις 05:30 το πρωί. Εγώ στις 02:30 το βράδυ έδιωξα την οικογένειά μου και έμεινα εδώ. Αρχικά το πύρινο μέτωπο σβήστηκε και το σπίτι μου έμεινε ανέπαφο. Στις 11:00 ξεκίνησε ο αέρας και πάλι και γύρισε προς τα πίσω και κάηκε το σπίτι μου», είπε κλαίγοντας.

Όσο για το πού θα μείνει τώρα που κάηκε το σπίτι του, ο ίδιος απάντησε πως όπου και να πάει θα είναι φιλοξενούμενος. «Έχω φίλους αγαπητούς...μου έχουν πει να πάω σπίτια τους να μείνω... αλλά θα είμαι φιλοξενούμενος όπου και να πάω...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr

v