Πάλευαν να αποκτήσουν παιδί για 5 χρόνια και τελικά η ζωή τους χάρισε... 5δυμα!

Πάλευαν να αποκτήσουν παιδί για 5 χρόνια και τελικά η ζωή τους χάρισε... 5δυμα!

Ένα ζευγάρι που πάλευε για πέντε χρόνια με την υπογονιμότητα, πρόσφατα καλωσόρισε στον κόσμο τα... πέντε μωράκια του! Τα πεντάδυμα, αν και γεννήθηκαν πρόωρα, δυναμώνουν μέρα με τη μέρα, γεμίζοντας τους γονείς τους χαρά και περηφάνια.

Ο Graham, 29 ετών, και η Stephanie Freels, 27 ετών, ήθελαν να γίνουν γονείς από τότε που παντρεύτηκαν, το 2017. Ωστόσο, λίγο μετά το γάμο τους, έμαθαν ότι η Stephanie είχε κύστη υποφύσεως, η οποία αφαιρέθηκε αλλά εξακολουθούσε να δημιουργεί προβλήματα υπογονιμότητας στο ζευγάρι.

Πέντε χρόνια αργότερα, η επιθυμία του ζευγαριού να γίνουν γονείς πραγματοποιήθηκε, καθώς έμαθαν μια μέρα πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων ότι η Stephanie ήταν έγκυος. Αυτό που δεν περίμεναν ωστόσο με τίποτα ήταν ότι δεν καλωσόριζαν στον κόσμο ένα μωρό, αλλά 5!

«Όταν οι γιατροί μας είπαν ότι περιμέναμε 5δυμα πάθαμε το σοκ της ζωής μας. Η ζωή μας χάρισε αυτά τα πολύτιμα πλάσματα και νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη», δήλωσε η Stephanie.

Οι Freels πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου τριμήνου της Stephanie απολαμβάνοντας την άνοιξη στο Φοίνιξ με σχέδιο να κυοφορήσουν τα μωρά μέχρι τις 34 εβδομάδες. Ωστόσο, δεν εξελίχθηκαν όλα όπως τα είχαν σχεδιάσει, καθώς κατέληξαν να γνωρίσουν τα μικρά τους λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Στις 3 Ιουνίου, η Stephanie και ο Graham πήγαν στο St. Joseph's επειδή η Stephanie είχε σημαντικούς πόνους. Προς έκπληξή τους, έμαθαν ότι η Stephanie είχε διαστολή 6 εκατοστών και τα μωρά θα γεννιόντουσαν με επείγουσα καισαρική τομή στις 27 εβδομάδες κύησης, σύμφωνα με δελτίο τύπου από το St. Joseph's.

Οι Adelyn, Eliana, Linnea, Fisher και Harper Freels γεννήθηκαν νωρίς το πρωί της 4ης Ιουνίου. Αν και γεννήθηκαν πρόωρα, όλα πήγαν καλά και τα πέντε μωράκια δυναμώνουν καθημερινά!

Πηγή: eu.azcentral.com

v