Μαία έγινε παρένθετη μαμά για να κάνει σε ένα ζευγάρι το πιο πολύτιμο δώρο!

Μαία έγινε παρένθετη μαμά για να κάνει σε ένα ζευγάρι το πιο πολύτιμο δώρο!

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες γυναίκες γίνονται παρένθετες μητέρες και προσφέρουν το πολύτιμο δώρο της μητρότητας σε άλλες γυναίκες. Μία από αυτές είναι και η μαία Jennifer Halliday, η οποία έκανε ένα ζευγάρι πολύ ευτυχισμένο, όταν γέννησε την κορούλα τους.

Η Ami και ο Stuart Geddes, από το Erskine στο Renfrewshire, βίωσαν έναν αληθινό εφιάλτη, όταν έχασαν τον νεογέννητο γιο τους. Το αγοράκι τους είχε γεννηθεί 15 εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο και δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι γιατροί είπαν επίσης στο ζευγάρι, ότι μια επόμενη εγκυμοσύνη μπορεί να οδηγούσε στον θάνατο την Ami.

Όταν άκουσε την ιστορία τους, η μαία Jennifer Halliday προσφέρθηκε να κυοφορήσει το παιδί τους. Η μικρή Connie γεννήθηκε στο Royal Alexandra Maternity Hospital στο Paisley την Παρασκευή 18 Αυγούστου και σκόρπισε την ευτυχία σε όλη την οικογένεια.

«Όταν άκουσα την ιστορία αυτών των δύο ανθρώπων από έναν κοινό γνωστό μας, ήθελα να τους βοηθήσω και να τους δώσω αυτή τη χαρά. Ήθελα να κυοφορήσω και να προστατέψω το μωράκι τους μέχρι να το πάρουν επιτέλους στην αγκαλιά τους και του δώσουν όλη την αγάπη που του αξίζει» δήλωσε η Jennifer.

Το ζευγάρι τόνισε σε συνέντευξή τους ότι η Jennifer έκανε όλα τα όνειρά τους πραγματικότητα και ότι απέκτησαν μια καινούρια φίλη για μια ζωή.

Πηγή: bbc.com

v