Αισιόδοξα νέα για τον 10χρονο Όθωνα που παλεύει με τον καρκίνο από 4 ετών

Αισιόδοξα νέα για τον 10χρονο Όθωνα που παλεύει με τον καρκίνο από 4 ετών

Ο Όθωνας είναι ένα 10χρονο αγοράκι που παλεύει με τον καρκίνο τα τελευταία έξι χρόνια. Όταν ήταν μόλις τεσσάρων χρονών, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου στο αριστερό επινεφρίδιο.

Παρόλο που έχει υποβληθεί σε ένα συνδυαστικό πρόγραμμα θεραπειών, όπως χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες, ανοσοθεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις, οι εξετάσεις του ανέδειξαν μεταστάσεις στον μυελό τον οστών και στα κόκαλα.

Αυτή την περίοδο, ο Όθωνας υποβάλλεται σε ειδικό σχήμα ανοσοθεραπείας, και σύμφωνα με την ΜΚΟ «Πράξη Αγάπης», τα νέα για την υγεία του είναι ευχάριστα καθώς δεν έχει εμφανίσει άλλες μεταστάσεις. 

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Νεότερη ενημέρωση για τον μικρό Όθωνα! Ο καρκίνος του δεν έχει εμφανίσει άλλες μεταστάσεις!

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις του μικρού μας φίλου, δεν έχουν εντοπιστεί άλλες μεταστάσεις του νευροβλαστώματος! Το παρόν διάστημα ο μικρούλης υποβάλλεται σε ανοσοθεραπεία, ενώ στο προσεχές μέλλον πρόκειται να υποβληθεί σε δεύτερη μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ο 10χρονος Όθωνας παλεύει με τον καρκίνο τα τελευταία έξι χρόνια, αφού σε ηλικία μόλις 4 ετών, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου στο αριστερό επινεφρίδιο. Πριν από μερικούς μήνες, η οικογένεια του μικρού μας φίλου επικοινώνησε με τον Οργανισμό και χάρη στη συλλογική μας προσπάθεια, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τις ιατροφαρμακευτικές του ανάγκες για έναν ολόκληρο χρόνο και να δώσουμε λίγο κουράγιο στην οικογένειά του, που τόσα χρόνια παλεύει να σώσει το παιδί της.

Ο μικρός Όθωνας έχει περάσει πολλά. Χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες, ανοσοθεραπείες, χειρουργικές επεμβάσεις και μεταμόσχευση μυελού τον οστών. Ελπίζουμε από καρδιάς πως οι θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται το παρόν διάστημα, θα έχουν την καλύτερη δυνατή έκβαση, και πως σύντομα όλα αυτά θα αποτελούν μονάχα ένα κακό όνειρο. Εμείς θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό αυτής της οικογένειας για οτιδήποτε χρειαστεί, ενώ θα σας κρατάμε ενήμερους για την πορεία της υγείας του μικρούλη μας!».

v