Αστυνομικός έσωσε 2χρονη που έπεσε από κινούμενο αυτοκίνητο σε λεωφόρο

Αστυνομικός έσωσε 2χρονη που έπεσε από κινούμενο αυτοκίνητο σε λεωφόρο

Ο Jason Marzan, ένας νεαρός αστυνομικός, το πρωί της Τρίτης 17/10, έλαβε σήμα πως ένα παιδί έπεσε από κινούμενο αυτοκίνητο και βρισκόταν τραυματισμένο στη μέση του δρόμου. Το ατύχημα έγινε λίγα μέτρα από εκεί που βρισκόταν κι αμέσως έτρεξε να δει τι συμβαίνει. 

Μόλις έφτασε στο σημείο του ατυχήματος, είδε το μικρό κοριτσάκι ξαπλωμένο στον δρόμο να αιμορραγεί. Με τη βοήθεια ενός στρατιώτη από την αεροπορία που έτυχε να βρίσκεται εκεί, κατάφεραν να προστατεύσουν το παιδί.

Ο Marzan ανέφερε ότι το δεξί χέρι της μικρής είχε κοπεί ακριβώς πάνω από τον αγκώνα κι εκείνος επενέβη για να σταματήσει η αιμορραγία. Στο μεταξύ, έφτασε το ΕΚΑΒ και μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όπου μπόρεσαν να επανασυνδέσουν χειρουργικά το χέρι του μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με τον χειρουργό που ανέλαβε το μικρό κοριτσάκι, αν ο αστυνομικός είχε φτάσει λίγα λεπτά αργότερα, το παιδί θα είχε πεθάνει από αιμορραγία. 

Ο σωτήρας της 2χρονης  είναι μπαμπάς 6 παιδιών και είναι αστυνομικός τα τελευταία πέντε χρόνια. «Το να σώζεις ανθρώπινες ζωές είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα του να φοράς το σήμα. Αυτό με κάνει να θέλω να είμαι στο σώμα για άλλα 20 χρόνια», ανέφερε σε δημοσιογράφους. 

Πηγή: wdam.com

v