Ζευγάρι κατάφερε να υιοθετήσει το κοριτσάκι που φρόντιζε για 3 ολόκληρα χρόνια!

Ζευγάρι κατάφερε να υιοθετήσει το κοριτσάκι που φρόντιζε για 3 ολόκληρα χρόνια!

Ένα ζευγάρι από το Ουισκόνσιν ύστερα από πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες, κατάφερε επιτέλους να υιοθετήσει την ανάδοχη κόρη του, 3 χρόνια αφότου έφτασε για πρώτη φορά στο σπίτι τους στη Wauwatosa.

Η Mandi και ο Ben Miller οριστικοποίησαν την υιοθεσία της 3χρονης Zari στις 17 Νοεμβρίου και στην αίθουσα του δικαστηρίου παρευρέθηκαν όλοι οι συγγενείς της οικογένειας.

Οι Miller έγιναν ανάδοχοι γονείς της Zari, όταν ήταν 4 εβδομάδων! Είχε πάρει μόλις εξιτήριο από τη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και οι κοινωνικές υπηρεσίες έψαχναν απεγνωσμένα μια οικογένεια να τη φιλοξενήσει.

Το ζευγάρι λάτρεψε τη μικρή και κινήθηκε νομικά για να την υιοθετήσει και τα κατάφερε μετά από 3 χρόνια.

Μοιραζόμενοι την ιστορία της οικογένειάς τους, οι Millers ελπίζουν να ενθαρρύνουν και άλλους να σκεφτούν το ενδεχόμενο να αναλάβουν παιδιά ή να υποστηρίξουν ανάδοχες οικογένειες.

«Αυτά τα παιδιά χρειάζονται καθοδήγηση και βοήθεια. Χρειάζεται να τους ανοίξουμε πρώτα τις καρδιές μας και έπειτα το σπίτι μας. Η υιοθεσία είναι μεγαλειώδης πράξη. Μακάρι να το σκέφτονταν περισσότεροι.

Υπάρχει τόση ανάγκη εκεί έξω. Δεν είναι εύκολο, αλλά γίνεται.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούσαμε να έχουμε πέντε παιδάκια αν το κάναμε αυτό 100% μόνοι μας. Έχουμε τόση αγάπη, υποστήριξη και ενθάρρυνση από τους γύρω μας, ακόμη και αν πρόκειται για ένα τηλεφώνημα ή μια μπέιμπι σίτερ για μια νύχτα ή οτιδήποτε άλλο. Χρειάζεται μια ολόκληρη κοινότητα για να στηρίξει αυτές τις οικογένειες και αυτά τα παιδιά, και εμείς κάνουμε το δικό μας κομμάτι», είπαν συγκινημένοι.

Πηγή: goodmorningamerica.com

v