4 κομψοί τρόποι για να συνδυάσεις το πιε ντε πουλ σακάκι σου!

4 κομψοί τρόποι για να συνδυάσεις το πιε ντε πουλ σακάκι σου!

Το pied-de-poule αποτελεί ένα από τα κορυφαία και πιο κομψά μοτίβα όλων των εποχών, αφού όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι πάντοτε στη μόδα. Φέτος, θεωρείται το απόλυτα must του χειμώνα και ήδη φιγουράρει στις βιτρίνες των καταστημάτων σε σακάκια και φούστες.

Ένα pied-de-poule σακάκι μπορεί πραγματικά να αναβαθμίσει όλο μας το στιλ και να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Οι πιο κομψοί τρόποι για να το συνδυάσεις είναι οι εξής:

Με φούστα του ίδιου μοτίβου

Δύο διαφορετικά κομμάτια που έχουν ίδιο μοτίβο - και δε το συγκεκριμένο! -  σίγουρα είναι πιο τολμηρά και δεν περνούν απαρατήρητα. Γι' αυτό τον λόγο οι ενδυματολόγοι προτείνουν να το συνδυάζετε με άσπρες ή μαύρες μπλούζες και πουκάμισα και απλές τσάντες χωρίς πολλά τρουκς. Μια δερμάτινη, απλή, μαύρη τσάντα είναι πάντα η σωστή επιλογή!

Mε δέρμα

Για ένα πιο σύγχρονο και ροκ στιλ που παραμένει όμως ταυτόχρονα κλασάτο και σικ είναι να το συνδυάσετε με μια δερμάτινη φούστα, βερμούδα ή και ένα κολάν. Απογειώστε το look σας με χρυσά κοσμήματα και μπότες!

Με total white

Δώστε έμφαση στο υπέροχο αυτό σακάκι, κάνοντας ένα total white look από μέσα. Ντυθείτε στα λευκά και πιστέψτε μας, θα μοιάζετε σαν να έχετε τελειώσει μόλις τη φωταγράφιση σε περιοδικό!

Με τζην παντελόνι

To έχουμε πει και θα το ξαναπούμε όσες φορές κι αν χρειαστεί: το αγαπημένο μας τζην παντελόνι είναι ένα διαχρονικό και απλό κομμάτι που πραγματικά μπορεί να αναδείξει ακόμη και αυτό το ιδιαίτερο μοτίβο. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και να σας βγάλει πραγματικά ασπροπρόσωπες!

Φωτογραφίες: pinterest.com

v