Mπαμπάς ξεγέννησε την κορούλα του μέσα στο αυτοκίνητο: «είμαι ερωτευμένος μαζί της»

Mπαμπάς ξεγέννησε την κορούλα του μέσα στο αυτοκίνητο: «είμαι ερωτευμένος μαζί της»

Η γέννηση της γλυκύτατης και υγιέστατης Avery Kroner ήταν επεισοδιακή, καθώς δεν γεννήθηκε στο νοσοκομείο ή στο σπίτι, αλλά στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου κοψοχολιάζοντας τους γονείς της και «αναγκάζοντας» τον πατέρα της να εκτελέσει χρέη... μαίας.

Η ετοιμόγεννη Megan Kroner μαζί με τον σύζυγό της, Kevin, βρισκόταν καθοδόν προς το μαιευτήριο, όταν συνειδητοποίησε ότι το μωράκι θα γεννιόταν από λεπτό σε λεπτό.

Το ζευγάρι σταμάτησε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου και ο Kevin κάλεσε ασθενοφόρο. Στο μεταξύ ακολουθούσε τις οδηγίες που του έδινε στο τηλέφωνο μια νοσοκόμα για να βοηθήσει τη γυναίκα του να γεννήσει.

«Προσπαθούσα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ήδη κρατούσα την κορούλα μου αγκαλιά. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Πιστεύω ότι με το κοριτσάκι μου ήδη έχουμε αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό. Είμαι ερωτευμένος μαζί της», είπε χαρούμενος ο πατέρας.

Οι τραυματιοφορείς έκοψαν τον ομφάλιο λώρο και οι Kroners επέστρεψαν στο νοσοκομείο ως τριμελής οικογένεια, λίγες ώρες μετά την αναχώρησή τους από το σπίτι τους το βράδυ της Δευτέρας.

Πηγή: cbsnews.com

v