Έχασε 84 κιλά για χάρη των παιδιών της: «τώρα μπορώ να κάνω τα πάντα μαζί τους»

Έχασε 84 κιλά για χάρη των παιδιών της: «τώρα μπορώ να κάνω τα πάντα μαζί τους»

Μια γυναίκα η οποία ζύγιζε 136 κιλά, αποφάσισε μια μέρα να κάνει μια τεράστια αλλαγή στη ζωή της για χάρη, όπως η ίδια λέει, των παιδιών της και τελικά, όχι απλά της βγήκε σε καλό, αλλά δηλώνει και πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η 34χρονη μητέρα τριών παιδιών, Maggie Wells, έχασε 84 ολόκληρα κιλά ύστερα από σκληρή προσπάθεια και τώρα πλέον απολαμβάνει τη ζωή με τα μικρά της καθώς τα φροντίζει και παίζει μαζί τους με περισσότερη ευκολία. 

Μάλιστα, στη συνέντευξή της στο ABC Νews είπε ακόμα πως ένιωθε τόσο άσχημα με τα παραπανίσια κιλά της που δεν ήθελε να συμμετέχει στις οικογενειακές φωτογραφίες.

«Δεν φοβόμουν ότι θα πέθαινα εξαιτίας του βάρους μου, αλλά φοβόμουν ότι ακριβώς αν συνέβαινε κάτι, τα παιδιά μου δεν θα είχαν φωτογραφίες για να με θυμούνται. Ο γιος μου ήταν 6 ετών τότε και νομίζω ότι είχαμε δύο φωτογραφίες μαζί. Έτσι, την πρωτοχρονιά του 2018, αποφάσισα να αλλάξω τη ζωή μου και το έκανα πράξη», δήλωσε.

Ήδη από τον πρώτο μήνα έχασε 24 κιλά, ακολουθώντας μια αυστηρή δίαιτα και κάνοντας γυμναστική.

«Νιώθω σαν να είμαι 15 χρόνια νεότερη. Μπορώ να κάνω πλέον τα πάντα μαζί με τα παιδιά μου και απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Δεν ήταν εύκολο, χρειάστηκε πείσμα και ισχυρή θέληση. Δεν σκεφτόμουν μακροπρόθεσμα. Εστίαζα στην κάθε μέρα, στις 24 ώρες που είχα μπροστά μου. Αυτή η νοοτροπία είναι αυτό που με κάνει ακόμα να επιμένω», πρόσθεσε η Wells.

Πηγή: abcnews.go.com

v