Δίδυμες που χωρίστηκαν στη γέννα βρήκαν η μία την άλλη στο TikTok

Δίδυμες που χωρίστηκαν στη γέννα βρήκαν η μία την άλλη στο TikTok

Η ιστορία της Έιμι και της Ανο, δίδυμων αδελφών από τη Γεωργία, δεν είναι πολύ συνηθισμένη. Για την ακρίβεια, θυμίζει περισσότερο σενάριο ταινίας που όμως είναι βγαλμένο από τη ζωή.

Αμέσως μετά τη γέννησή τους, το 2002, τα κορίτσια τα πήραν από τη φυσική μητέρα τους και τα πούλησαν σε χωριστές οικογένειες. Κάθε μία μεγάλωσε ξεχωριστά χωρίς να έχει ιδέα ότι έχει αδερφή και μάλιστα δίδυμη.

Οταν τα κορίτσια ήταν 12 ετών συνέβη το εξής καταπληκτικό: Η Έϊμι παρακολουθούσε στην τηλεόραση Georgia’s Got Talent.

Ξαφνικά είδε ένα κορίτσι να χορεύει που της έμοιαζε απίστευτα. Εκείνη την ώρα άρχισαν και τα τηλεφωνήματα στο σπίτι: Μα γιατί η Εϊμι χορεύει με άλλο όνομα στο παιχνίδι; Η θετή μητέρα ξεπέρασε τις απορίες της κόρης της λέγοντάς την ότι οι πάντες στον κόσμο έχουν έναν άνθρωπο που τους μοιάζει πολύ.

Πολύ αργότερα, 7 χρόνια μετά, η 19χρονη πλέον Έιμι δημοσίευσε ένα video στο tik-tok. Είχε μπλε μαλλιά και στο video τρυπούσε το φρύδι της. Το video αυτό έφτασε και στο κινητό της Ανο, μέσω της πλατφόρμας. Τα υπόλοιπα είναι εύκολο να τα φανταστεί κανείς.

Τα δύο κορίτσια συνδέθηκαν μέσω της αδερφής τους, η οποία μένει με τη φυσική τους μητέρα στη Γερμανία! Τους αποκαλύφθηκε και επίσημα (μέσω τεστ dna) ότι ήταν αδελφές και έκτοτε αμφότερες ζουν με ένα όνειρο.

Πηγή: news247.gr

v