Ασκήσεις για καλύτερο σεξ

Ασκήσεις για καλύτερο σεξ

Η άσκηση είναι πολύ σημαντική για όλους τους ανθρώπους. Το ίδιο και το σεξ. Οποιοδήποτε είδος άσκησης θα βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή, καθώς εκτός από τα οφέλη που έχει στην υγεία, ένα πιο όμορφο σώμα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση ενός ανθρώπου, πράγμα απαραίτητο για καλή σεξουαλική ζωή. Δείτε, όμως, ποιες ασκήσεις έχουν τα μεγαλύτερα οφέλη στο σεξ.

Ασκήσεις Kegel

Πρόκειται για ασκήσεις που δυναμώνουν τους ηβοκοκκυγικούς μυς (τους μυς που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να διακόψουμε την ούρηση), γνωστούς και ως «μυς του σεξ» και ονομάστηκαν έτσι από τον γιατρό που τις επινόησε, τον Dr. Kegel.

Για να τις κάνετε επιχειρήστε να σφίξετε τους μύες αυτούς, σαν να θέλετε να σταματήσετε την ούρηση και μείνετε εκεί για 5 δευτερόλεπτα, εκπνέοντας. Εισπνεύστε, χαλαρώνοντας τους μύες και επαναλάβετε 10-20 φορές, κάντε το ίδιο ανά μία με δύο ώρες. Για να δείτε αλλαγές στη σεξουαλική σας ζωή θα πρέπει να τις κάνετε καθημερινά για ένα μήνα περίπου. Δοκιμάστε τις και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.Το καλό είναι ότι μπορείτε να εξασκείστε οπουδήποτε και οποτεδήποτε αφού κανείς δεν το καταλαβαίνει.

Το 1952, ο Dr. Kegel δημοσίευσε έρευνα σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες που κάνουν αυτές τις ασκήσεις έρχονται σε οργασμό πι εύκολα, πιο συχνά και πιο έντονα. Οι ασκήσεις βοηθούν επίσης στην ακράτεια ούρων.

Ανοίγματα

Οι καλές διατάσεις και τα ανοίγματα θα σας κάνουν περισσότερο ελαστικές, με αποτέλεσμα να έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε περισσότερες και διαφορετικές στάσεις ή τις ίδιες αλλά πολύ πιο απολαυστικά. Συγκεκριμένα:

1. Διάταση προσαγωγών

Καθίστε σε ένα στρώμα οκλαδόν και ενώστε τις πατούσες σας. Πολύ ελαφριά, πιέστε τα γόνατα με τους αγκώνες σας προς τα κάτω. Μείνετε εκεί για τουλάχιστον 20'' και επαναλάβετε.

2. Διάταση μυών της πλάτης

Καθίστε στα τέσσερα με τα χέρια στο άνοιγμα των ώμων και τα πόδια πίσω κλειστά. Σκύψτε σιγά σιγά προς τα πίσω λυγίζοντας τα γόνατα, έτσι ώστε οι φτέρνες να ακουμπήσουν στον γλουτό σας και το μέτωπο στους μηρούς. Μόλις νιώσετε ένα ελαφρύ τράβηγμα χαμηλά στην πλάτη, προσπαθήστε να βάλετε τα χέρια πιο μακριά για ακόμα καλύτερη διάταση.

3. Διατάσεις δικεφάλων μηριαίων

Καθισμένοι σε ένα στρώμα, φέρτε το ένα πόδι μπροστά τεντωμένο και το άλλο λυγισμένο με το γόνατο να ακουμπάει κάτω και την φτέρνα να αγγίζει τον μηρό του άλλου ποδιού. Σκύψτε αργά μπροστά, φροντίζοντας να κρατάτε μονίμως τεντωμένο το ένα πόδι και προσπαθήστε να φτάσετε με τα χέρια σας την μύτη του τεντωμένου ποδιού. Μείνετε εκεί για δέκα δευτερόλεπτα και αλλάξτε πόδι.

*** Προσοχή: Πριν από τις διατάσεις, όπως και πριν από τις ασκήσεις, θα πρέπει να έχετε κάνει ζέσταμα για να μην τραυματιστείτε.

Yoga

Η yoga προσφέρει επίσης ελαστικότητα. Μία από τις ασκήσεις που βοηθούν ιδιαίτερα, είναι η στάση της γάτας, καθώς χαλαρώνει την σπονδυλική στήλη και τους γοφούς. Για να την πραγματοποιήσετε πρέπει να γονατίσετε στο πάτωμα και να ακουμπήσετε στις παλάμες. Τεντώστε την ουρά σας προς τα πάνω λυγίζοντας την πλάτη προς τα κάτω, ώστε το στήθος να πλησιάζει στο πάτωμα και τεντώνοντας τα χέρια ώστε να ακουμπήσουν στο πάτωμα και οι αγκώνες. Σηκώστε το πρόσωπο ώστε να κοιτάζει το ταβάνι. Σταθείτε έτσι για μερικά λεπτά και επαναλάβετε τρεις φορές.

Ασκήσεις για τον κορμό και τους γλουτούς

Ξαπλώστε ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα και ελαφρώς απομακρυσμένα μεταξύ τους και τα χέρια στο πλάι. Σφίξτε τον κοιλιακό μυ και τους γλουτούς και σηκώστε τη λεκάνη σας μέχρι να σχηματίσει ο κορμός σας μια ευθεία γραμμή. Μείνετε σε αυτή τη θέση για τουλάχιστον 10΄΄. Eκπνεύστε καθώς ακουμπάτε στο πάτωμα και επαναλάβετε την άσκηση περίπου 10 φορές.

Ασκήσεις για τα πόδια

Αν θέλετε να είστε δραστήριες κατά το σεξ θα πρέπει να έχετε δυνατά πόδια. Τα καθίσματα (squat) αποτελούν την πιο σημαντική άσκηση για τα πόδια. Γυμνάζουν κυρίως τους τετρακέφαλους, τους δικέφαλους μηριαίους και τους γλουτούς ενώ ισομετρικά «δουλεύει» κι ο κορμός. Είναι πολύ σημαντικό να γίνεται σωστά η άσκηση για την αποφυγή τραυματισμού. Δείτε πώς γίνεται αυτή και 5 ακόμα ασκήσεις για ενδυνάμωση ποδιών.

Pole Dancing

 

Αν νομίζετε ότι θα πάτε για να μάθετε στριπτίζ κάνετε λάθος. Ωστόσο το Pole Dancing γυμνάζει όλο το σώμα και έχει πολύ μεγάλα οφέλη στη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Δείτε όσα πρέπει να ξέρετε για το Pole Dancing εδώ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v