Πασχαλινά bazaar για φιλανθρωπικές, φιλοζωικές και πρωτότυπες αγορές

Πασχαλινά bazaar για φιλανθρωπικές, φιλοζωικές και πρωτότυπες αγορές

Όχι ένα ούτε δύο, αλλά επτά bazaars περιμένουν αυτό το σαββατοκύριακο όσους δεν έχουν ακόμα κάνει τις πασχαλινές τους αγορές και αναζητούν πρωτότυπα, οικονομικά αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα δώρα για να χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα bazaars αυτά αποτελούν μία καλή ευκαιρία, όχι μόνο για βόλτα και ψώνια, αλλά και για να θυμίσετε στα παιδιά πως οι γιορτινές αυτές ημέρες έχουν νόημα μόνο αν παίρνουμε και δίνουμε αγάπη. Μάλιστα, σε πολλά από τα bazaars που ακολουθούν τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία και να διασκεδάσουν με εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί ειδικά για αυτά.

Πασχαλινό bazaar Unicef

Τη μοναδική, ανοιξιάτικη συλλογή της Unicef αλλά και μία ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας για το έργο της Unicef για τα παιδιά στη Συρία -και όχι μόνο- θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν όσοι βρεθούν στο Μετρό Συντάγματος σήμερα, από τις 12.30 το μεσημέρι και το Σάββατο από τις 9.00 έως τις 21.00.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Unicef κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος, ενώ θα μοιραστούν δώρα σε παιδιά κέντρων προστασίας που θα επισκεφθούν την έκθεση.

Πασχαλινά παζάρια από το Χαμόγελο του Παιδιού

Ανάμεσα στα δεκάδες παζάρια που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες σε όλη την Ελλάδα το Χαμόγελο του Παιδιού, αξίζει να αναφερθούμε σε αυτά που θα λάβουν χώρα το σαββατοκύριακο. Πιο συγκεκριμένα:

-27 και 28 Απριλίου το Κινητό Παζάρι του Χαμόγελου θα βρεθεί στη Μαρίνα Φλοίσβου, από τις 10.00 έως τις 21.00.
-28 Απριλίου θα γίνει παζάρι στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, από τις 09.00 έως τις 14.00.
-Από τις 28 Απριλίου το Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται και στην Τρίπολη, στην Πλατεία Αγ. Βασιλείου, ενώ ήδη έχει «στήσει» παζάρι στην Πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στα παζάρια οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές τους αγορές (λαμπάδες, στεφανάκια, κοσμήματα κ.λ.π.) σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις του οργανισμού και έτσι χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πασχαλινό Bazaar από την Μ.Κ.Ε. «Αγάπη για Όλους»

Την δεύτερη φιλανθρωπική – φιλοζωική εκδήλωσή της, με θέμα «Δημιουργώντας με αγάπη για όλους», παρουσιάζει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Αγάπη για Όλους», στις 26, 27 και 28 Απριλίου. 75 καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν για τρεις ημέρες τις δημιουργίες τους στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού».

Οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ, πασχαλινά είδη, λαμπάδες, κεριά, διακοσμητικά, παιδικά είδη, vintage, retro καθώς και παραδοσιακά προϊόντα. Επίσης πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες ενώ μουσικά το bazaar ντύνει με τις επιλογές του dj.

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 13.00-00.00, Σάββατο 11.00-00.00 και Κυριακή 11.00-23.00.
Περισσότερες πληροφορίες στο 6931964493 και στο www.technopolis-athens.com.

Φιλανθρωπικό bazaar στην «Όμορφη πόλη»

Ξεκινά σήμερα το φιλανθρωπικό bazaar της Όμορφης Πόλης με καλλιτεχνικές και παραδοσιακές δημιουργίες, τραγούδι και κρασί δωρεάν, στο οποίο θα βρείτε έργα τέχνης, κοσμήματα, χειροτεχνίες αλλά και λαμπάδες και δώρα για το Πάσχα.

To bazaar ξεκινά απόψε στις 20.00 και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 28 Απριλίου, από τις 11.00 έως τις 18.00.

Πολυχώρος Όμορφη Πόλη: Τραπεζούντος 8, Σταμάτα, τηλ. 210 6219876.
Περισσότερα στο www.art-seminars.gr.

Πασχαλινό bazaar για τα αδέσποτα

Το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr περιμένει τους φιλόζωους στο Πασχαλινό του Bazaar που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 (10:00 – 20:00) στο Μουσείο Ηρακλειδών.

Στο Bazaar θα βρείτε πολλά καινούργια και μεταχειρισμένα βιβλία σε χαμηλές τιμές, πασχαλινές λαμπάδες, καθώς και μπλουζάκια, μπρελόκ, κοσμήματα και όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.gr – όλα σε τιμές ευκαιρίας ειδικά για εκείνη την ημέρα.

Μουσείο Ηρακλειδών: Ηρακλειδών 16, Θησείο (Στάση Metro: Θησείο).
Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πασχαλινό bazaar στο Black Duck

Συνεχίζεται έως και την Παρασκευή 10 Μαΐου το Πασχαλινό Bazaar του Black Duck, στο οποίο θα βρείτε χειροποίητα καπέλα, περίτεχνα κασκόλ και εσάρπες, ευφάνταστα ρούχα, ζωγραφισμένα στο χέρι μπλουζάκια, μικρά έργα τέχνης, κοσμήματα από διάφορα υλικά και φυσικά λαμπάδες, στολισμένες με μικροαντικείμενα και κοσμήματα, από νέους και καταξιωμένους καλλιτέχνες και δημιουργούς.

Το bazaar λειτουργεί καθημερινά, από τις 11.00 έως τις 23.00.

Black Duck Multiplarte: Χρήστου Λαδά 9α, τηλ. 210 3234760.
Μάθετε περισσότερα στο www.blackduck.gr.

Πασχαλινό Bazaar του Τρένου στο Ρουφ

Το Τρένο στο Ρουφ μας καλεί, την Κυριακή 28 Απριλίου, από τις 12.00 έως τις 19.00, να επισκεφθούμε το Πασχαλινό του Bazaar, στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ. Στα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας μπορούν οι επισκέπτες να διαλέγουν έξυπνα δώρα, αξεσουάρ, κοσμήματα, λαμπάδες από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και όλα αυτά σε πολύ χαμηλές τιμές.

Παράλληλα, ο chef του Τρένου θα ετοιμάζει ζεστή pizza και σνακς, ενώ ηθοποιοί του θεάτρου θα απασχολούν δημιουργικά τους μικρούς φίλους.

Αμαξοστοιχία- Θέατρο «Το Τρένο στο Ρουφ»: Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως,Προαστιακός Ρουφ, τηλ. 210-5298922 / 6937-604988.
Μάθετε περισσότερα εδώ.

v