Σεξ

Πίσω έχει η αχλάδα την χαρά: Πώς να απολαύσεις το πρωκτικό σεξ

Μπορεί να έχεις ακούσει γι’ αυτό και να είσαι περίεργη να το δοκιμάσεις ή να θέλεις να ανεβάσεις...την απόλαυση. Αυτό το άρθρο είναι αυστηρά κατάλληλο για σένα και θα σου μάθει τα μυστικά του πρωκτικού σεξ.

Mετασυνουσιακή θλίψη: Τι είναι και πού οφείλεται;

Σας έχει συμβεί ποτέ μετά το σεξ να νιώθετε ένα «άδειασμα»; Να είστε μελαγχολική και να μην μπορείτε να καταλάβετε τί σας συμβαίνει; Δείτε τί είναι και πού οφείλεται η μετασυνουσιακή θλίψη.

Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό

Είναι κοινό μυστικό πως πολλές γυναίκες προσποιούνται οργασμό την ώρα της σεξουαλικής επαφής. Το ερώτημα όμως είναι τι είναι αυτό που τις οδηγεί εκεί.

Τι κάνεις όταν η ερωτική ζωή με τον σύντροφό σου δεν σε ικανοποιεί

Το σεξ δεν είναι το μόνο που «μετράει» σε μια σχέση αλλά σίγουρα αρκετά σημαντικό για να δέσει ή να απομακρύνει ένα ζευγάρι.

8 στάσεις για χριστουγεννιάτικη μαγεία στο κρεβάτι σας!

Χριστούγεννα, Χριστούγεννα, ευτυχισμένα, δεν γίνονται, αγάπη μου, χωρίς εσένα…. Σας τα’ πε η Βανδή, σας τα λέμε κι εμείς! Απολαύστε τα φετινά Χριστούγεννα όπως ποτέ άλλοτε με αυτές τις 8 στάσεις…

Πώς να αντιδράσετε εάν το παιδί σάς πιάσει να κάνετε σεξ

Ένα αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι με παιδιά, πρέπει να διατηρεί ζωντανές τις προσωπικές του στιγμές αλλά με διακριτικότατα! Κάποιες φορές, ωστόσο, η ιδιωτικότητα δεν διαφυλάσσεται επαρκώς με αποτέλεσμα να υπάρξουν… ατυχήματα.

Τι μαρτυρούν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις για την προσωπικότητά μας

Ένας τρόπος για να μάθετε τι είδους χαρακτήρας είστε είναι να…παραδεχτείτε τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις! Τολμάτε;

Γάμος χωρίς σεξ: Αυτός ο γνωστός «άγνωστος» και πώς να τον αντιμετωπίσετε

Ο γάμος χωρίς σεξ, παρότι είναι θέμα ταμπού, συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών! Πολλοί τον βιώνουμε, λίγοι το παραδεχόμαστε. Όλοι, όμως, μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε.

5 στάσεις για πιο βαθιά διείσδυση

Η ποικιλία στο σεξ κρατάει το ζευγάρι ενωμένο, μεταφορικά και κυριολεκτικά! Πόσο μάλλον, εάν οι νέες στάσεις εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διείσδυση και εκρηκτικό οργασμό!

6 λόγοι που οι άντρες αποφεύγουν το σεξ

Οι γυναίκες λένε «έχω πονοκέφαλο» ενώ οι άνδρες είναι πάντα πρόθυμοι για σεξ. Σωστά; Λάθος! Και οι άντρες αποφεύγουν το σεξ κι αν αναρωτιέστε γιατί, αυτοί οι λόγοι θα σας λύσουν την απορία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v