Μια προσευχή για την περίοδο προετοιμασίας και εξαγνισμού μας, πριν τιμήσουμε το Άγιο Πάσχα, την «Γιορτή των γιορτών», όπως του αρμόζει.
Η οικογένεια μαζί
Εκμεταλλευτείτε τις ηλιόλουστες ημέρες και το τριήμερο πηγαίνετε με τα παιδιά βόλτα στους ωραιότερους κήπους της Αθήνας.
Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ ετοιμάζει.... βαλίτσες για την επιστροφή!
Αυτήν την Κυριακή, κάντε μια μεγάλη βόλτα στα αγαπημένα μουσεία των παιδιών και να χτίσετε όμορφες, οικογενειακές αναμνήσεις.
Είναι ο άνθρωπος που σε γεμίζει αγκαλιές και απέραντη αγάπη. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου και δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ. Είναι η μαμά σου.
Η «Ηλιαχτίδα» δημιουργήθηκε με την επιστημονική εποπτεία και μέριμνα του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Το να τσακωθούμε μπροστά στα παιδιά μας είναι αναπόφευκτο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να καταστήσουμε ένα πράγμα σαφές: ο μπαμπάς και η μαμά αγαπιούνται ακόμα και όταν τσακώνονται!
Η πραγματική αγάπη διδάσκεται....
Τα τελευταία νέα του μικρού Ραφαήλ από την Βοστώνη.
Συρία πόλεμος: Πατέρας μαθαίνει στην κόρη του να γελά με τις βόμβες που πέφτουν.















