Αγορές

Πόσο κοστίζουν τα σχολικά είδη των παιδιών φέτος;

Σύμφωνα με το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή, το κόστος των σχολικών ειδών για τους γονείς φέτος, μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 440 ευρώ!

Απίθανα σχολικά είδη με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών!

Στα καταστήματα Public, μεταξύ άλλων, θα βρείτε τα πιο απίθανα, ποιοτικά σχολικά είδη με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, για να τους έχει πάντα μαζί του!

10 απίθανα σχολικά gadgets που θα ξετρελάνουν το παιδί σας

Τα πιο εντυπωσιακά gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά και θα κάνουν τους μικρούς μαθητές να αγαπήσουν το σχολείο!

Επιστροφή στο σχολείο: Όλη η σχολική λίστα με ένα κλικ!

Αν αγχώνεστε για τις σχολικές αγορές που θα χρειαστεί να κάνετε σύντομα, εν όψει της νέας χρόνιας, τα Public φροντίζουν να δώσουν τη λύση, είτε με μια επίσκεψη στα καταστήματα είτε με αγορές online!

10 τέλειες σχολικές τσάντες για τον παιδικό σταθμό που θα ξετρελάνουν τα παιδιά

Οι παιδικοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία ξεκινούν, γι' αυτό βρήκαμε 10 απίθανες και πρωτότυπες τσάντες που τα παιδιά θα λατρέψουν!

5 φανταστικά αξεσουάρ παραλίας για παιδιά!

Μονοπέδιλο γοργόνας, μίνι-πισίνα για την άμμο και μια βάρκα για παρατήρηση του βυθού είναι κάποια μόνο από τα αξεσουάρ παραλίας που θα ξετρελάνουν τα παιδιά σας φέτος το καλοκαίρι!

Οι ζωγραφιές των παιδιών σας μπορούν να γίνουν κουκλάκια!

Μια φανταστική ιδέα είχαν οι δημιουργοί του Child's Own Studio: Να μετατρέπουν τις ζωγραφιές και τα σχέδια των παιδιών σε πανέμορφα κουκλάκια αγκαλιάς!

Ψωνίζοντας ελληνικά: 5 ελληνικές εταιρείες με προϊόντα για παιδιά

Ψωνίστε για το παιδί... ελληνικά! Δείτε μερικές μικρές και μεγάλες ελληνικές εταιρείες που προσφέρουν προϊόντα για παιδιά -από πάνες, έως ρούχα και παιχνίδια.

Εκπαιδευτικό laptop από τη Fisher-Price

Το νέο εκπαιδευτικό laptop της Fisher-Price, για μωρά άνω των 6 μηνών, θα μάθει το παιδί σας τα χρώματα, φρασούλες, τραγουδάκια, αριθμούς και άλλα χρήσιμα πράγματα!

5 πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν πάρετε κινητό στο παιδί

Σε ποια ηλικία χρειάζεται το παιδί κινητό τηλέφωνο; Τι κινητό τηλέφωνο να του πάρετε και τι να προσέξετε πριν το δώσετε; Οι ειδικοί απαντούν.

v