Αγορές

Υπέροχα δώρα βάπτισης έως 50 ευρώ

Βρήκαμε τα πιο όμορφα δώρα βάπτισης για αγόρια και κορίτσια που δεν θα σας κοστίσουν παραπάνω από 50 ευρώ.

Τι να προσέξετε πριν αγοράσετε γυαλιά ηλίου για το παιδί

Πριν αγοράσετε ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου για το παιδί από οποιοδήποτε κατάστημα παιδικών ειδών και ρούχων, διαβάστε τι να προσέξετε!

Λαμπάδα, σοκολατένιο αυγό και τσουρέκι: Τι συμβολίζουν τα δώρα του Πάσχα;

Λαμπάδα –πήρατε. Σοκολατένιο αυγό –πήρατε. Τσουρέκι –πήρατε. Ναι, αλλά, γιατί τα πήρατε; Τι συμβολίζουν αυτά τα εθιμοτυπικά δώρα του Πάσχα;

Τα καλύτερα πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια έως 20 ευρώ!

Αν δεν έχετε επιλέξει ακόμα δώρο για το βαφτιστήρι σας, σας έχουμε εννέα εξαιρετικές προτάσεις που δεν κοστίζουν παραπάνω από 20 ευρώ.

Οι 9 ομορφότερες πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά!

Πριν αγοράσετε πασχαλινή λαμπάδα για το παιδί επηρεασμένη από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, δείτε εννέα σχέδια που βρήκαμε στην αγορά, τα οποία δεν θα κράξετε αλλά θα... θαυμάσετε!

Τι χρειάζεστε πραγματικά για το νεογέννητο μωρό

Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε για το νεογέννητο μωρό σας, ωστόσο αυτά που πραγματικά χρειάζεστε μετρούνται στα δάχτυλα των δύο χεριών. Δείτε ποια είναι αυτά, πού θα τα βρείτε και με πόσα.

Οι δημοφιλέστερες αποκριάτικες στολές για παιδιά!

Πριγκίπισσα Έλσα ή Τζέικ Πειρατής; Τι ονειρεύονται να ντυθούν στις φετινές απόκριες τα δικά σας παιδιά; Βρήκαμε όλες τις αγαπημένες του στολές για να μην ψάχνεστε!

Αποκριάτικες στολές: Οι κίνδυνοι για το παιδί!

Προστατεύστε το παιδί από ατυχήματα πνιγμού ή πτώσης, προσέχοντας τις αποκριάτικες στολές που του αγοράζετε. Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή δημοσιεύει αναλυτικές οδηγίες.

Gadgets νέας γενιάς για μωρά

Η τεχνολογική πρωτοπορία απευθύνεται και στα μωρά! Δείτε τα πέντε πιο επαναστατικά gadgets για μωρά, που κυκλοφορούν στην αγορά!

Τι να προσέχετε όταν αγοράζετε παιδικά παιχνίδια

Τι να προσέχετε όταν αγοράζετε παιχνίδια για τα παιδιά, για να βάζετε σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

v