Μασάζ: 6 διευθύνσεις για χαλάρωση και ευεξία

Μασάζ: 6 διευθύνσεις για χαλάρωση και ευεξία

Πολλές ώρες καθιστικής εργασίας, πολλά -οικογενειακά- βάρη, πιάσιμο στον αυχένα, στρες και κούραση... Οι περισσότεροι νέοι γονείς υποφέρουμε από αυτά τα συμπτώματα, τα οποία συσσωρεύονται μέρα με τη μέρα. Τι θα λέγατε για μία ωρίτσα χαλαρωτικού μασάζ που θα διώξει τους μυϊκούς πόνους και θα σας προσφέρει χαλάρωση και αναζωογόνηση;

Το κόστος μιας θεραπείας μασάζ δεν είναι τόσο υψηλό -όσο πιθανώς υπολογίζετε- και οπωσδήποτε εξαρτάται από το είδος μασάζ που χρειάζεστε, αλλά και από το πόσο πολυτελής θα είναι ο χώρος που θα επιλέξετε να επισκεφθείτε. Συγκεντρώσαμε έξι διευθύνσεις με επαγγελματικές υπηρεσίες για κάθε budget:

Le Massage

Η αλυσίδα λειτουργεί από το 2010 και χρόνο με τον χρόνο αποκτά όλο και πιο φανατικό κοινό, χάρη στις επαγγελματικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές. Έτσι, στο Le Massage μπορείτε να κάνετε μασάζ χαλαρωτικό, αθλητικό, προσώπου, κυτταρίτιδας αλλά και ρεφλεξολογία. Κόστος χαλαρωτικού μασάζ: 10 ευρώ τα 45 λεπτά.

Καταστήματα: Αχιλλέως 2 και Λ. Ποσειδώνος, Π. Φάληρο, τηλ. 211 40 66 929 - 6936 159 552. Ιασωνίδου 5, Ελληνικό, τηλ. 210 9620211

Μάθετε περισσότερα εδώ και εδώ.

Apivita Experience Store

Πρόσφατα άνοιξε το Apivita Experience Store, στο Κολωνάκι, το οποίο πέρα από κανονικό κατάστημα με όλα τα προϊόντα Apivita, φιλοξενεί δύο ορόφους όπου πραγματοποιούνται θεραπείες spa. Συγκεκριμένα, στο Beehive SPA, στον τελευταίο όροφο μπορείτε να απολαύσετε τις θεραπείες μασάζ Aromatherapy (για χαλάρωση) και Signature (για τόνωση και ευεξία), στις οποίες γίνεται χρήση αιθέριων ελαίων Apivita. Το κόστος του Aromatherapy είναι 55 ευρώ για 50 λεπτά και του Signature 60 ευρώ για 1 ώρα.

Apivita Experience Store: Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι. Τηλ. 210-3640560

Swan

Στον υπέροχο χώρο του Swan προσφέρονται διάφορες θεραπείες μασάζ ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ενδεικτικά, μία απολαυστική θεραπεία είναι η Saffron Delight Massage, κατά την οποία ένα ζεστό και πλούσιο σε αρώματα βάλσαμο από σαφράν χρησιμοποιείται για βαθύ μασάζ που χαλαρώνει και ζεσταίνει το σώμα. Στη συνέχεια, ένα ειδικό μεταξωτό φουλάρι αγκαλιάζει το σώμα και απαλές διατάσεις ανακουφίζουν και διώχνουν την ένταση (κόστος 85 ευρώ για 60 λεπτά). Οικονομικότερη αλλά πολύ αποτελεσματική είναι η θεραπεία Back Massage, κατά την οποία γίνεται μασάζ πλάτης που απομακρύνει τις μυϊκές εντάσεις, για να χαλαρώσετε και να διώξετε το άγχος και την κούραση της ημέρας (κόστος 50 ευρώ για 30 λεπτά).

Swan: Λεωφ. Πεντέλης 104 και Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6829467.

Cocoon Urban Spa

Το Cocoon στεγάζεται σε έναν χώρο συνώνυμο με τη χαλάρωση και την ευεξία. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε κάθε είδος μασάζ, π.χ. αρωματοθεραπείας, δυνατό μασάζ deep tissue, ταΰλανδέζικο, ινδικό μασάς κεφαλής, λεμφικό. Μάλιστα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη υπάρχει έκπτωση 10% σε όλες τις υπηρεσίες. Το κόστος των θεραπειών μασάζ ενδεικτικά ανέρχεται στα 68 ευρώ για 55 λεπτά μασάζ αρωματοθεραπείας, 65 ευρώ για μασάζ αδυνατίσματος (45 λεπτά) και 40 ευρώ για ινδικό μασάζ κεφαλής (30 λεπτά).

Cocoon Urban Spa: Σουλίου 9 & Εριφύλης, Αγ.Παρασκευή. Τηλ. 210 6561975)

Nilaya Spa

Στον όμορφο και περιποιημένο χώρο του Nilaya προσφέρεται κάθε πιθανό είδος μασάζ, με δημοφιλέστερο το ομώνυμο Nilaya Massage, το οποίο συνδυάζει σιάτσου, αρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία και ινδικό μασάζ κεφαλής (κόστος 60 ευρώ για μια ώρα). Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε το απόλυτα Χαλαρωτικό μασάζ, σε όλο το σώμα (κόστος 50 ευρώ για 50 λεπτά) ή το άκρως μυοχαλαρωτικό ταϋλανδέζικο μασάζ (κόστος 60 ευρώ για μία ώρα).

Nilaya Spa: Χαριλάου Τρικούπη 149, Κηφισιά, τηλ. 210 800 1130.

Tormalina's Beauty

Στο πανέμορφο ινστιτούτο αισθητικής Tormalina's Beauty προσφέρονται θεραπείες μασάζ σε πολύ λογικές τιμές. Ενδεικτικά, το Relaxing full body massage, διάρκειας 1 ώρας κοστίζει 25 ευρώ, ενώ το Λεμφικό μασάζ, διάρκειας 90 λεπτών, κοστίζει 50 ευρώ. Ακόμα, στο ινστιτούτο μπορείτε να κάνετε τοπικό μασάζ για κυτταρίτιδα και αδυνάτισμα, καθώς και χαλαρωτικές θεραπείες που συνδυάζουν μασάζ με χρήση στοχευμένων προϊόντων, όπως Θαλασσοθεραπεία ή Σοκολατοθεραπεία.

Tormalina's Beauty: Ναϊάδων 49, Π. Φάληρο, τηλ. 210 9814390.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Έξυπνο tip: Προσφορές για θεραπείες μασάζ

Σε ιστοσελίδες προσφορών, όπως το Alepouditsa.gr, το Groupon ή το My Deals θα βρείτε σημαντικές προσφορές σε θεραπείες με έκπτωση έως 80%.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v