Εκπτώσεις 2014: 6 κομμάτια που συμφέρει να αγοράσετε τώρα!

Εκπτώσεις 2014: 6 κομμάτια που συμφέρει να αγοράσετε τώρα!

Η περίοδος των εκπτώσεων αποτελεί για τις περισσότερες γυναίκες αφορμή για γιορτή! Ξαφνικά μπορούν να αποκτήσουν σε συμφέρουσες τιμές "απαραίτητα" κομμάτια της γκαρνταρόμπας που επιθυμούσαν διακαώς αλλά δυσκολεύονταν μέχρι πρότινος να αγοράσουν, λόγω κόστους. Εμείς κάναμε έρευνα και ανακαλύψαμε 6 τέτοια κομμάτια -σε δύο διαφορετικές εκδοχές, απο ακριβά και πιο οικονομικά brands- τα οποία θα βρείτε αυτή την περίοδο σε πολύ προσιτές τιμές!

Σακάκι

Μπλε σακάκι, Zara

Κλασικό σακάκι σε απλή γραμμή που όμως αποκτά ενδιαφέρον λόγω του χρώματός του. Συνδυάστε το με ένα total black σύνολο, είτε αυτό είναι παντελόνι είτε midi φόρεμα. 

Tιμή: 29,99 ευρώ (από 79,95 ευρώ).
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Zara.  

Γκρι καρό, Max Mara

Γκρι σακάκι με καρό print που θα κάνει τη διαφορά πάνω από ένα στενό μαύρο παντελόνι. Συνδυάστε το με ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι κλασικές γόβες, ή με ένα ζευγάρι oxford shoes. 

Tιμή: 175 ευρώ (από 439 ευρώ).
Μπορείτε να το αγοράσετε online από τo yoox.com.

Πουλόβερ

Πλεκτό πουλόβερ, Pull & Bear

Πολύ χαριτωμένο πουλόβερ με snow prints, που συνδυάζεται εύκολα με φούστα ή τζιν παντελόνι για σούπερ casual look. Ένα ζευγάρι μποτίνια το ολοκληρώνουν. 

Tιμή: 19,99 ευρώ (από 39,99 ευρώ).
Θα το βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear.  

Μπλε πουλόβερ, See by Chloe

Ζεστό, μάλλινο πουλόβερ σε μπλε electric που συνδυάζεται τέλεια με τζιν παντελόνι ή φοριέται πάνω από φόρεμα μαζί με ankle boots για πιο εναλλακτικό look.

Tιμή: 79 ευρώ (από 150 ευρώ).
Μπορείτε να το αγοράσετε online από τo yoox.com

Tσάντα

Ευρύχωρη τσάντα, Stradivarius

Μεγάλη τσάντα σε καφέ χρώμα για τα ψώνια, για τις βόλτες και για τη δουλειά. Με ένα τζιν και ένα πουλόβερ αποθεώνει το χαλαρό χειμερινό ντύσιμο. 

Tιμή: 12,99 ευρώ (από 17,95 ευρώ).
Μπορείτε να την αγοράσετε από τα καταστήματα Stradivarius

Tσάντα χειρός, Christopher Kane

Πανέμορφο τσαντάκι για βραδινές εμφανίσεις με prints σε αποχρώσεις του μπλε και του καφέ. Συνδυάζεται υπέροχα με καφέ ή μπλε φόρεμα και μαύρες γόβες.

Tιμή: 115 ευρώ (από 250 ευρώ).
Μπορείτε να το αγοράσετε online από τo fashioncity.gr.

Βραδινό φόρεμα

Κόκκινο με μαύρη ζώνη, Μango

Φόρεμα σε στενή γραμμή και σε έντονο κόκκινο χρώμα. Συνδυάζεται με μαύρες κλασικές γόβες, μια λεπτή ζώνη και μαύρο clutch. Ένα κόκκινο κραγιόν θα τονίσει το στυλ. 

Tιμή: 19,99 ευρώ (από 39,99 ευρώ).
Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango.

Μπορντό με δαντέλα, Diane Von Furstenberg

Ένα υπέροχο peplum φόρεμα σε μπορντό χρώμα με δαντέλα και κόψιμο που κολακεύει το σώμα. Κλασικές γόβες και ένα διακριτικό τσαντάκι ολοκληρώνουν το σύνολο. 

Tιμή: 139 ευρώ (από 278 ευρώ).
Μπορείτε να το αγοράσετε online από τo fashioncity.gr.

Ψηλές μπότες

Μαύρες μπότες, Bershka

Μπότες σε μαύρο χρώμα που φτάνουν μέχρι το γόνατο. Φοριούνται με τζιν παντελόνι, με χειμωνιάτικο shorts ή και με κοντή φούστα για μια πιο χαλαρή rock εμφάνιση.  

Tιμή: 19,99 ευρώ (από 39,99 ευρώ).
Θα τις βρείτε στα καταστήματα Bershka.

Μοβ μπότες, Giancarlo Paoli

Εντυπωσιακές ψηλοτάκουνες μπότες σε μοβ μεταλλιζέ χρώμα με glam "αέρα" από τα 70s. Ταιριάξτε τις με ένα μαύρο απλό φόρεμα και αφήστε κατά μέρος τα πολλά αξεσουάρ. 

Tιμή: 130 ευρώ (από 325 ευρώ).
Μπορείτε να τις αγοράσετε online από το yoox.com. 

Τζιν παντελόνι

Boyfriend jeans, Μango

Tζιν παντελόνι σε χαλαρή φόρμα για να το φορέσετε μέσα στη μέρα μαζί με ριχτό πουλόβερ και ένα ζευγάρι μποτίνια. Δώστε βάση στα πιο girly αξεσουάρ για να το αναδείξουν. 

Tιμή: 19,99 ευρώ (από 39,99 ευρώ).
Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango.

Στενό τζιν, Victoria Beckham

Τα ρούχα της δημοφιλούς celebrity είναι πανέμορφα αλλά και απλησίαστα! Ένα στενό τζιν σε γκρι χρώμα αποτελεί ιδανική λύση, ειδικά αν φορεθεί με ψηλοτάκουνες γόβες. 

Tιμή: 98 ευρώ (από 225 ευρώ).
Μπορείτε να το αγοράσετε online από το yoox.com

v