5 σειρές που περιγράφουν τη ζωή των μαμάδων και θα σας κάνουν να κολλήσετε!

5 σειρές που περιγράφουν τη ζωή των μαμάδων και θα σας κάνουν να κολλήσετε!

Στις μέρες μας, οι σειρές είναι πιο δημοφιλείς από τις ταινίες και (σχεδόν) όλοι τις παρακολουθούμε μανιωδώς την μία μετά την άλλη. Ευτυχώς, πλέον γυρίζονται σειρές για όλα τα γούστα και όλες τις θεματικές ενότητες. Εμείς κολλήσαμε με 5 σειρές που περιγράφουν τις ζωές πολλών μαμάδων και, γιατί να το κρύψουμε, με κάποιες ταυτιστήκαμε απόλυτα!

Εργαζόμενες μητέρες / Netflix

Η βραβευμένη κωμική σειρά του Netflix θα σας κερδίσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο! Είναι, ίσως, ό,τι πιο ρεαλιστικό έχουμε δει στην οθόνη σχετικά με τη ζωή των μαμάδων, οι οποίες, μέσα από καθημερινές και αστείες περιπέτειες, προσπαθούν να μοιράσουν τον χρόνο και την ενέργειά τους ανάμεσα στη δουλειά και τα παιδιά.

Σύγχρονο και πνευματώδες, με καυστικό χιούμορ, δεν προσπαθεί να ωραιοποιήσει καταστάσεις ενώ ταυτόχρονα γκρεμίζει στερεότυπα ετών γύρω από τη μητρότητα και τις σχέσεις. Εμείς απολαύσαμε και τους 3 κύκλους της καναδικής σειράς και σας τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Η απογοήτευση / Netflix

Η αυστραλέζικη χιουμοριστική σειρά του Netflix ξεκινά με την  Όντρεϊ που μόλις γέννησε και αρχίζει να συμμετέχει σε μια ομάδα υποστήριξης νέων γονέων. Εκεί, πιάνει φιλίες με ιδιόρρυθμα άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους.

Η καθημερινότητά της με το μωρό, οι σχέσεις της με τις άλλες μαμάδες και με τον σύντροφό της αλλά και η προσπάθειά της να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες θα σας θυμίσουν σίγουρα τη δική σας ζωή μετά τη γέννα. Τελικά, όλες οι μαμάδες του κόσμου βιώνουν (πάνω κάτω) τα ίδια προβλήματα!

Καλά Κορίτσια / Netflix

Για τους λάτρεις της περιπέτειας και της κωμωδίας, η αμερικάνικη σειρά «Καλά Κορίτσια» είναι η καλύτερη επιλογή! Τρεις μητέρες, φίλες από παλιά, βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους αλλά έχουν ένα κοινό: βάζουν πάνω απ’ όλα τα παιδιά τους!

Επειδή όμως η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως θέλουμε, αναγκάζονται να ληστέψουν το σούπερ μάρκετ της περιοχής και σταδιακά να μπλέξουν σε μία ιστορία ξεκαρδιστική που σου κόβει την ανάσα! Spoiler: Η δεύτερη σεζόν είναι ακόμα καλύτερη από την πρώτη, ενώ η τρίτη σεζόν που την περιμένουμε με αγωνία, εικάζουμε πως θα είναι καλύτερη κι από την δεύτερη.

Modern Family / ABC

Για τους πιο… εναλλακτικούς τηλεθεατές, προτείνουμε την σπαρταριστή κωμωδία που έχει αφήσει εποχή! Έντεκα απολαυστικοί κύκλοι με μία ακόμα πιο απολαυστική οικογένεια που τα έχει όλα! Ο μεσήλικας μπαμπάς, παντρεμένος με μία εκρηκτική νεαρή λατίνα, έχει δύο βιολογικά παιδιά, ένα θετό και 4 εγγόνια.

Η κάθε οικογένεια προσπαθεί να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά της, να εξελιχθεί, να προσαρμοστεί με τις ιδιαιτερότητές της και να κερδίσει το στοίχημα της ευτυχίας. Όλοι μαζί, προσπαθούν να διατηρήσουν τις μεταξύ τους ισορροπίες, χρησιμοποιώντας το πιο δυνατό τους όπλο: την αγάπη τους.

Οικογένεια Γκίλμορ / Netflix

Η χιουμοριστική και τρυφερή σειρά που μας έρχεται από το 2000 και που την θυμηθήκαμε ξανά με αφορμή της προβολής της στο Netflix, υπήρξε κάτι περισσότερο από δημοφιλής. Την είδαμε απ’ την αρχή για να διαπιστώσουμε πως η γλυκύτατη Λορελάι και η 16χρονη κόρη της Ρόρι κρατούν ακόμα και σήμερα το ενδιαφέρον μας αμείωτο.

Η υπόθεση περιληπτικά: H Λορελάι, σε ηλικία μόλις 16 ετών, μένει έγκυος και αποφασίζει να φύγει μακριά από την πλούσια και καταπιεστική οικογένειά της για να μεγαλώσει μόνη το παιδί της. Η σειρά ξεκινά όταν εκείνη είναι 32 ετών και η κόρη της 16. Τα πράγματα έχουν πάει καλά, η Ρόρι είναι μια υπέροχη έφηβη ενώ η Λορελάι δεν παύει ποτέ να της παρέχει τα πάντα και ταυτόχρονα να κυνηγάει και η ίδια τα δικά της όνειρα.

v