Το κόλπο για να μη ροχαλίζει ο σύντροφός σας, σύμφωνα με ένα θεραπευτή

Το κόλπο για να μη ροχαλίζει ο σύντροφός σας, σύμφωνα με ένα θεραπευτή

Aρκετές από εμάς το 'χουν ζήσει: να ξαγρυπνάμε μέσα στη νύχτα, επειδή ο σύντροφός μας ροχαλίζει σαν...τρακτέρ! Είναι ενοχλητικό και όσο και αν αγαπάμε τον άνθρωπό μας, υπάρχουν φορές που θέλουμε να τον πνίξουμε με το μαξιλάρι. Ευτυχώς, ένας ειδικός μας αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό για να βρούμε επιτέλους την ησυχία μας.

Σύμφωνα με τον γκουρού του ύπνου, ένα μπαλάκι του τένις είναι η λύση στο πρόβλημά μας. Για την ακρίβεια, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το ράψουμε στην πλάτη της πιτζάμας του...ενόχου! Ακούγεται τρελό, όμως, υπάρχει λογική εξήγηση.

Όπως δήλωσε η ειδικός το ροχαλητό χειροτερεύει όταν κοιμόμαστε ανάσκελα. Ράβοντας λοιπόν το μπαλάκι στο πίσω μέρος της πιτζάμας, αποτρέπουμε τον σύντροφό μας από το να κοιμηθεί έτσι και άρα να ροχαλίσει.

«Το ροχαλητό γίνεται χειρότερο όταν ξαπλώνεις ανάσκελα, γιατί  το στόμα σου είναι πιο πιθανό να ανοίξει. Η άβολη μπάλα του τένις σίγουρα θα σας εμποδίσει!» Ακόμη δήλωσε ότι ο Karl Rollison, ένας διεθνώς φημισμένος θεραπευτής για τον ύπνο και συγγραφέας του «Sleep Ninja», συμφωνεί σε κάποιο βαθμό - αλλά προτείνει κάτι που να μην πονάει τόσο!

Ένα είναι το σίγουρο δεν θα σωθεί μόνο η ηρεμία σας, αλλά και η σχέση σας!

Πηγή: kidspot.com.au

v