Έπεσε σε κώμα μετά τον τοκετό και ξύπνησε με αμνησία: «Δεν θυμόμουν ότι γέννησα»

Έπεσε σε κώμα μετά τον τοκετό και ξύπνησε με αμνησία: «Δεν θυμόμουν ότι γέννησα»

Η Charlene , αμέσως μόλις γέννησε το τέταρτο μωράκι της, ήταν μια ευτυχισμένη μαμά. Τράβηξε φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και τον άντρα της και ο ενθουσιασμός ήταν ζωγραφισμένος στο χαμόγελό της.

Δύο μέρες μετά, όμως, κόλλησε κορονοϊό και παραλίγο να χάσει τη ζωή της από πνευμονία. Μπήκε στην εντατική, διασωληνώθηκε και έπεσε σε κώμα. Κανείς δεν ήξερε αν θα τα καταφέρει, ενώ οι γιατροί προετοίμαζαν τους συγγενείς της για τα χειρότερα. Ευτυχώς, όμως, ο οργανισμός της άντεξε και δέκα μέρες μετά συνήλθε αλλά έχοντας ξεχάσει τελείως ότι έγινε μαμά. 

«Δεν θυμόμουν καθόλου τον τοκετό. Μου έλεγαν ότι γέννησα και δεν ήξερα αν έκανα αγόρι ή κορίτσι, ποιο ήταν το όνομά του ή πόσο ζύγιζε. Για την ακρίβεια, νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Τότε μου έδειξαν τις φωτογραφίες που κρατούσα αγκαλιά τον γιο μου και συνειδητοποίησα ότι μου έλεγαν την αλήθεια. 

Έκτοτε, και όσο ήμουν στο νοσοκομείο, ο άντρας μου μού έστελνε καθημερινά φωτογραφίες του γιου μας που μέρα με τη μέρα μεγάλωνε και απλά ανυπομονούσα να πάρω εξιτήριο και να πάω κοντά του» λέει η 35χρονη μητέρα. 



Η Charlene, όταν γέννησε το τέταρτο μωράκι της με καισαρική πριν από λίγες εβδομάδες, ήταν απόλυτα υγιής. Κανείς δεν ξέρει πώς κόλλησε Covid, αλλά, όπως λέει, μετά από εκείνη άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα κι άλλα μέλη της οικογένειάς της. Ευτυχώς, τόσο οι ηλικιωμένοι γονείς του ζευγαριού όσο και τα 3 μεγαλύτερα παιδιά τους, πέρασαν τον κορονοϊό ελαφριά. 

Ωστόσο η Charlene, μετά την περιπέτειά της, προειδοποιεί όλο τον κόσμο να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα, αφού πρόκειται για μια ύπουλη λοίμωξη που μπορεί να αποβεί μοιραία. 

Πηγή:mirror.com

v