Προσπαθούσαν 3 χρόνια χωρίς αποτέλεσμα ώσπου απόκτησαν όχι 1... αλλά 5 παιδιά!

Προσπαθούσαν 3 χρόνια χωρίς αποτέλεσμα ώσπου απόκτησαν όχι 1... αλλά 5 παιδιά!

Μια γυναίκα που πίστευε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει παιδιά, έπαθε το σοκ της ζωής της όταν διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος σε... πεντάδυμα. Τα 5 μωράκια της Brenda Raymundo γεννήθηκαν πρόωρα στο Ντάλας της Αμερικής, με το μικρότερο να ζυγίζει μόλις 1,2 κιλά κατά τη γέννηση του.

Τα μωράκια χρειάστηκε να νοσηλευτούν στην εντατική, όμως, τα κατάφεραν και τώρα είναι όλα υγιή στο σπίτι με τους γονείς τους. Μάλιστα, στις 12 εβδομάδες, μετά την γέννησή τους έχουν διπλασιαστεί σε μέγεθος.

Η Brenda και ο σύζυγός της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί επί 3 χρόνια, αλλά χωρίς επιτυχία. Τότε, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια, επισκέφτηκαν έναν ειδικό στο Μεξικό ο οποίος απ' ότι φαίνεται έκανε το όνειρο του ζευγαριού πραγματικότητα.

Στις 6 εβδομάδες, η Βrenda έκανε τον πρώτο της υπέρηχο, αλλά έπρεπε να πάει μόνη λόγω των περιορισμών της COVID-19. Εκεί ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος όχι σε 1, αλλά σε 5 μωρά!

«Άρχισα να κλαίω. Ανησυχούσα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και αν θα γεννιόντουσαν πρόωρα» είπε η μητέρα. Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν καλά. Τα ονόματα των μικρών είνα Alejandro, Humberto, Antonio, Leilany, Amara και Ibarra.

Οι νέοι γονείς έπρεπε να αγοράσουν πέντε καθίσματα αυτοκινήτου και να χρησιμοποιήσουν δύο αυτοκίνητα για να τα πάνε στο σπίτι μετά το εξιτήριο απ' το νοσοκομείο.

Παρόλο που φοράνε ζιπουνάκια με το όνομά τους, η Brenda ισχυρίζεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα ξεχωρίσει. Η μητέρα και ο αδερφός της την βοηθούν να ταΐσει τα μικρά καθώς και να αλλάξουν τις πάνες τους, οι οποίες ξεπερνούν τις 50 την ημέρα.

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v