Τραγωδία στο Βόλο: Βρέφος πέθανε λίγες ώρες πριν τον τοκετό

Τραγωδία στο Βόλο: Βρέφος πέθανε λίγες ώρες πριν τον τοκετό

Μια αληθινή τραγωδία έζησαν δύο γονείς στο Βόλο, που είδαν το βρέφος που περίμεναν να πεθαίνει πριν καν γεννηθεί, μόλις λίγες ώρες πριν τον τοκετό. Σημειωτέον, η γυναίκα έχει φέρει στον κόσμο ήδη δύο υγιέστατα παιδιά, χωρίς να υπάρξει ποτέ το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής η εγκυμονούσα μαζί με το σύζυγο της επισκέφθηκαν το «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο διότι η γυναίκα είχε διαστολή 4. Ο μαιευτήρας που παρακολουθούσε την έγκυο ήταν σε διακοπές και έτσι την ανέλαβε εφημερεύων ιατρός, ο οποίος έκρινε ότι ο τοκετός έπρεπε να γίνει με τη φυσιολογική διαδικασία.

Μετά από λίγο το ζευγάρι γύρισε στο σπίτι του και επισκέφθηκε το νοσοκομείο και πάλι το μεσημέρι του Σαββάτου. Στις 12.00 οι γιατροί ανέφεραν στο ζευγάρι ότι το μωρό ήταν υγιές και ότι ο τοκετός πλησίαζε. Τέσσερις ώρες μετά διαπίστωσαν ότι το μωράκι δεν ήταν πια στη ζωή. Η άτυχη γυναίκα γέννησε το παιδί με τεχνητούς πόνους στις 21:00, γνωρίζοντας βέβαια ότι το βρέφος ήταν νεκρό.

Μετά τον τοκετό ο διευθυντής της Μαιευτικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου ενημέρωσε τους γονείς ότι τα αίτια του θανάτου δεν είναι γνωστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση, ενώ θα προχωρήσει και σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους.

Πηγή: thenewspaper.gr

v