Ο πεθερός μου είναι σαν δεύτερος πατέρας μου!

Ο πεθερός μου είναι σαν δεύτερος πατέρας μου!

Συνήθως ακούμε από αρκετές γυναίκες να υμνούν και να ευχαριστούν τις πεθερές τους που τους στέκονται σαν «δεύτερες μανάδες», αλλά η παρακάτω νύφη κάνει την ανατροπή! Η αγάπη που συνδέει εκείνη και τον πεθερό της είναι μοναδική και, όπως παραδέχεται και η ίδια, τον νιώθει σαν δεύτερο πατέρας της.

«Έχασα τον πατέρα μου πριν από έξι χρόνια. Μερικές φορές νομίζω ότι τον έχασα σαν χθες κι άλλες νομίζω ότι έχουν περάσει αιώνες. Αυτά τα έξι χρόνια που λείπει, έχει χάσει πολλές όμορφες στιγμές από τη ζωή μου και θα χάσει άλλες τόσες που θα ακολουθήσουν

Ο μπαμπάς μου ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος! Αναντικατάστατος! Ωστόσο, αν θα επέλεγα κάποιον να τον αντικαταστήσει, αυτός θα ήταν ο πεθερός μου. 

Από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα, κατάλαβα ότι μπορώ να βασιστώ πάνω του και να τον νιώσω σαν πατέρα. Είναι εργατικός, αξιόπιστος, ενάρετος και βρίσκεται πολύ ψηλά στην καρδιά μου. Είμαι αιώνια ευγνώμων για τα μοναδικές αξίες που έχει μεταδώσει στον γιο του, ο οποίος μου έκανε την τιμή να γίνει άντρας μου. 

Μπορώ να του τηλεφωνήσω ανά πάσα στιγμή χωρίς να διαμαρτυρηθεί! Όταν λείπει ο άντρας μου, είναι ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα μου και βοηθάει εμένα και τα εγγόνια του. 

Επιπλέον, με κάνει να νιώθω ιδιαίτερη χαρά κάθε φορά που μου τηλεφωνεί και βλέπω στην οθόνη του κινητού μου τη λέξη «μπαμπά». Παρόλο που η φωνή από την άλλη άκρη είναι διαφορετική από εκείνη του μπαμπά μου, η αγάπη που αισθάνομαι είναι η ίδια. 

Μοιάζει αρκετά με τον δικό μου πατέρα στο χιούμορ και τις ηθικές αξίες, ενώ συχνά χρησιμοποιεί αποφθέγματα και ρητά που έλεγε και ο μπαμπάς μου. 

Το κενό που άφησε ο θάνατος του πατέρα μου δεν θα κλείσει ποτέ, αλλά ο πεθερός μου βάζει τα δυνατά του για να πονάει λιγότερο η πληγή».

Πηγή: Her Point Of View

v