Πήγε στο νοσοκομείο για σκωληκοειδίτιδα και γύρισε σπίτι… μαμά!

Πήγε στο νοσοκομείο για σκωληκοειδίτιδα και γύρισε σπίτι… μαμά!

Καμιά φορά η ζωή παίζει τα πιο παράξενα παιχνίδια, αλλά αυτό που συνέβη σε μια 19χρονη κοπέλα απ’ το Οχάιο των ΗΠΑ είναι πραγματικά απίστευτο. Η Νάντια Ρόουντς ένιωσε ξαφνικά πόνους στα πλαϊνά και πίσω τοιχώματα της κοιλιακής της χώρας, κάτι που την έκανε να τρέξει στο νοσοκομείο από φόβο μήπως έπαθε κρίση σκωληκοειδίτιδας. Εκεί ήταν που έμαθε, τα ευχάριστα!

Όταν την έπιασαν οι πόνοι, η Νάντια δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος, αφού έπαιρνε αντισυλληπτικά με συνέπεια εδώ και αρκετό καιρό, ενώ δεν είχε πάρει και ιδιαίτερο βάρος τελευταία.

Στο νοσοκομείο, όμως, οι εξετάσεις έδειξαν κάτι εντελώς αναπάντεχο. Η 19χρονη κυοφορούσε ένα παιδί και έπρεπε να μπει άμεσα στο δωμάτιο τοκετού.

Οι νοσοκόμες ειδοποποίησαν το αγόρι της που περίμενε στο πάρκινγκ και ο 22χρονος πατέρας του παιδιού έτρεξε στο μαιευτήριο λίγο πριν η διαστολή φτάσει τα 10 εκατοστά και ξεκινήσει η γέννα.

«Ήμουν απλά σε σοκ», λέει η Νάντια, «το μόνο που έκανα ήταν να στείλω μια φωτογραφία στη μάνα μου λέγοντας ότι γεννάω και να μην ανησυχεί. Εκείνη με πήρε αμέσως τηλέφωνο, είχε φρικάρει αλλά ήταν και πολύ χαρούμενη ταυτόχρονα».

«Μου πήρε λίγους μήνες να το συνηθίσω», συνεχίζει, «αλλά τώρα νιώθω πλέον κανονική μαμά και το απολαμβάνω».

Όσο για την αναπάντεχη εγκυμοσύνη, δεν έχει κάποια εξήγηση αφού, όπως λέει, είχε απλώς πόνους στην πλάτη και ένιωθε πάντα κουρασμένη, αλλά επειδή δούλευε πολλές ώρες κάθε μέρα το απέδωσε εκεί. Δεν ψυλλιάστηκε τίποτα ούτε όταν άρχισε να τρώει φαγητά που δεν έτρωγε πριν, όπως π.χ. τα καυτερά. Ούτε κιλά πήρε, οπότε δεν είχε λόγο να σκέφτεται ότι μπορεί να είναι έγκυος.

«Μου έκαναν τεστ εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο και μου φάνηκε παράλογο αφού έπαιρνα αντισυλληπτικά και δεν περίμενα ποτέ να έχω συλλάβει», θυμάται η νεαρή μαμά, «Στο καπάκι με εξέτασαν πιο εξονυχιστικά και είδαν ότι έχω διαστολή 7-8 εκατοστά – γεννούσα δηλαδή!»

Τελικά, η διαδικασία πήρε γύρω στις 14 ώρες και έληξε ευχάριστα με ένα 3 κιλών νεογέννητο κοριτσάκι στην αγκαλιά της Νάντια και του Μπραντ.

«Ήταν πραγματικά τρελό αυτό που συνέβη», λέει η Νάντια, «και ευτυχώς είχα πολλούς ανθρώπους που προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν στο ξεκίνημα και υλικά και ψυχολογικά. Όλοι αγαπούν την Ντιλέινι Μέι σαν παιδί τους και είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι δίπλα της.»

Πηγή: 7news.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v