Κάνε τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες αγορές, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα

Κάνε τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες αγορές, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα

Είσαι μαμά ή μπαμπάς, στην προ χριστουγεννιάτικη περίοδο και αναρωτιέσαι πώς θα αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις απαιτήσεις της εποχής; Οι σύγχρονοι γονείς είναι ενημερωμένοι, δραστήριοι και πολύ ικανοί, ώστε να γνωρίζουν τα οφέλη που αποκομίζουν από τις web αγορές. Με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων προ των πυλών, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα ψώνια σου για σένα και την οικογένειά σου, γρήγορα, εύκολα και σε πολύ συμφέρουσες τιμές, από την άνεση του σπιτιού σου. Στο BestPrice.gr θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από τα αγαπημένα σου καταστήματα, αλλά και χρήσιμα εργαλεία για να κάνεις εύκολα και πιο αποδοτικά τις αγορές σου.

Σε αυτό το άρθρο θα σου δείξουμε πως μπορείς να γλιτώνεις χρόνο και χρήμα, για όλα τα απαραίτητα που χρειάζεσαι να αγοράζεις κάθε φορά, για τα παιδιά σου. Θα μάθεις λοιπόν, να χρησιμοποιείς ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τις αγορές σου, την “έξυπνη λίστα”.

Σαν μαμά ή μπαμπάς θα έχεις βρεθεί κι εσύ πολλές φορές μπροστά στο εξής πρόβλημα: Θες συγκεκριμένα προϊόντα που εμπιστεύεσαι, τα χρειάζεσαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα (π.χ. παιδικά μπισκότα, βρεφικό γάλα, αντισηπτική κρέμα και καθαριστικό υγρό για το μπάνιο κάθε δύο εβδομάδες) και θες να τα αποκτήσεις εύκολα, αλλά και οικονομικά. Χρειάζεσαι να αγοράσεις λοιπόν, κάποια από τα παραπάνω είδη online, αλλά τα προσφέρουν 10άδες καταστήματα, άλλα φθηνότερα και άλλα ακριβότερα. Πώς θα δεις από που σε συμφέρει να αγοράσεις, και μάλιστα με ένα μεταφορικό έξοδο; 

Το BestPrice.gr, και συγκεκριμένα η “έξυπνη” λίστα, έρχεται για να σου λύσει το πρόβλημα αυτό! Το αποτέλεσμα θα είναι να βρεις τα προϊόντα που θέλεις στην καλύτερη τιμή της αγοράς, κερδίζοντας επιπλέον από κάποια ενδεχόμενη έκπτωσή τους.

Το πρώτο απλό βήμα, είναι να βρεις το κουμπί «Λίστα» κάτω από τη φωτογραφία κάθε προϊόντος στο BestPrice.gr. Πατάς το κουμπί για όλα τα προϊόντα που επιθυμείς ν’ αγοράσεις και έτσι δημιουργείς τη λίστα σου. Θα τη βρεις στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας να έχει δημιουργηθεί αυτόματα, όπου και εμφανίζεται ένας σύνδεσμος σε κόκκινο πλαίσιο που σε οδηγεί στη λίστα σου. Εκεί, θα δεις αμέσως, ποιο κατάστημα διαθέτει τα προϊόντα που θες και αντίστοιχα τις καλύτερες συνολικές τιμές. Και για να μη χρειάζεται να φτιάχνεις τη λίστα σου από την αρχή, κάθε φορά, αποθήκευσέ τη σε μία συλλογή για να την έχεις πάντα διαθέσιμη στον λογαριασμό σου.

Με την «έξυπνη λίστα» λοιπόν βρίσκεις άμεσα από που να αγοράσεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Υπάρχουν, όμως, και πολλές άλλες ακόμη χρήσιμες δυνατότητες. Από τη σελίδα της λίστας, μπορείς να μεταφέρεις τα προϊόντα σε «Συλλογή» με το όνομα και την περιγραφή που εσύ επιθυμείς. Δες, για παράδειγμα, την παρακάτω συλλογή με ιδέες για δώρα σε παιδιά. Η «Συλλογή» θα σου εμφανίσει πάλι τα καταστήματα και τις τιμές, αλλά θα σου δώσει και τη δυνατότητα να δέχεσαι «Ειδοποιήσεις για προσφορές». Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να κάνεις τις αγορές σου, όποτε πραγματικά σε συμφέρει, και μόλις λαμβάνεις την ειδοποίηση ότι υπάρχει έκπτωση. Έτσι δεν χρειάζεται να περιμένεις, απλά αρπάζεις την ευκαιρία, και αυτό είναι τόσο βολικό και για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σου.  

Σου ακούγεται πολύ τέλειο για να είναι αληθινό; Και όμως, η λίστα είναι από τα πιο έξυπνα εργαλεία του διαδικτύου για να κάνεις τις αγορές σου, καθώς σου λύνει τα χέρια και τη μεγάλη απορία “από που να κάνω τα ψώνια μου”, βοηθώντας σε παράλληλα να αγοράσεις πολύ οικονομικά. Σαν έξυπνη μαμά ή έξυπνος μπαμπάς που είσαι λοιπόν, δοκίμασέ το για να αντιληφθείς και εσύ τη χρησιμότητά του και το όφελος σου, στις Χριστουγεννιάτικες αγορές, αλλά και για τις αγορές όλου του χρόνου. Μπες στο BestPrice.gr και ξεκίνησε φτιάχνοντας τη δική σου λίστα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v