Έσωσε τη ζωή του συντρόφου της και εκείνος την ξεπλήρωσε… με απιστία!

Έσωσε τη ζωή του συντρόφου της και εκείνος την ξεπλήρωσε… με απιστία!

Η Colleen Le έκανε στον σύντροφό της το πιο μεγάλο δώρο: του έσωσε τη ζωή δωρίζοντάς του το ένα της νεφρό. Δυστυχώς, η αχαριστία έρχεται συνήθως από εκείνον που έχουμε ευεργετήσει περισσότερο και η Colleen το ανακάλυψε με τον πιο άσχημο τρόπο…

«Θυμάμαι να έχω τρομερό άγχος πριν την εγχείρηση», λέει η 30χρονη, «δεν είχα μπει ποτέ μου σε χειρουργείο και δεν είχα ιδέα τι θα περάσω. Ήξερα όμως ότι θα άλλαζα τη ζωή του συντρόφου μου και τη ζωή μας προς το καλύτερο και αυτό ήταν αρκετό».

Όταν ξεκίνησε η σχέση τους, η Colleen ήξερε ότι εκείνος έπασχε από χρόνια νεφροπάθεια. Κάποια στιγμή αποφάσισε να τσεκάρει αν είναι συμβατή σε περίπτωση που ήθελε να γίνει δότρια. Όταν έμαθε ότι μπορούσε να του σώσει τη ζωή, δεν σκέφτηκε τίποτε άλλο.

Η εγχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το ζευγάρι συνέχισε τη ζωή του με νέες προσδοκίες. Παρ’ όλ’ αυτά, 7 μόλις μήνες αργότερα, ο σύντροφός της τής αποκάλυψε ότι την είχε απατήσει.

«Τον εμπιστευόμουν τυφλά», λέει, «δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μου επιφύλασσε μια τέτοια προδοσία. Ήταν σαν ένα δυνατό χαστούκι».

Κι όμως, η Colleen δεν τον χώρισε εκείνη τη στιγμή. Αντ’ αυτού, τον συγχώρεσε και πάλεψε σκληρά να κάνει τη σχέση τους να δουλέψει: «δεν ξέρω γιατί το έκανα, αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να το παλέψω. Τρεις μήνες μετά, με χώρισε εκείνος. Με χώρισε από το τηλέφωνο και δεν απάντησε ποτέ ξανά σε κλήση ή μήνυμά μου». 

Τα τελευταία λόγια του άπιστου συντρόφου ήταν: «θα ξανασμίξουμε, μόνο εάν είναι θέλημα Θεού».

Πλέον, η Colleen έχει ξεπεράσει τον πόνο της και κρατάει τα θετικά: «Δεν θα μετανιώσω ποτέ το γεγονός ότι του έσωσα τη ζωή. Είναι κάτι που μου δίνει τεράστια χαρά και με κάνει να νιώθω περήφανη για μένα. Χάρισα σε έναν άνθρωπο την ευκαιρία να απολαύσει τη ζωή του όπως όλοι μας».

Όσο για τον πρώην της, εξαφανίστηκε από προσώπου γης και δεν ξαναμίλησε ποτέ στην ευεργέτιδά του. Όπως έμαθε η ίδια, είναι πλέον παντρεμένος και ευτυχής.

Πηγή: people.com

v