«Δεν άκουσα κανέναν κι έγινα μαμά μετά τα 40 - είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ»

«Δεν άκουσα κανέναν κι έγινα μαμά μετά τα 40 - είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ»

Της είπαν ότι είναι «πολύ μεγάλη» για να κάνει παιδιά αλλά η 40χρονη Laura δεν άκουσε κανέναν παρά μόνο την καρδιά της και πήρε την μεγάλη απόφαση να γίνει μαμά!

Η «γηραιά μαμά» όπως αποκαλεί τον εαυτό της αυτοσαρκαζόμενη, έγινε πρώτη φορά μητέρα αφού έκλεισε τα 40, παρά τα επικριτικά σχόλια που δεχόταν. Αρκετοί αμφισβήτησαν την ικανότητά της να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί σε τόσο προχωρημένη ηλικία προσπαθώντας να της αλλάξουν γνώμη. Εκείνη, όμως, όχι μόνο τους αγνόησε αλλά στα 41 έμεινε ξανά έγκυος και, δυο εβδομάδες πριν κλείσει τα 42, απόκτησε το δεύτερο μωράκι της. 

Πριν λίγο καιρό, η ευτυχισμένη μαμά μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok λέγοντας στους ακόλουθούς πως «όταν σας λένε ότι είστε πολύ μεγάλη για να μείνετε έγκυος μετά τα 40, μην τους ακούτε. Κάντε αυτό που ονειρεύεστε και αγνοήστε τα επικριτικά σχόλιά! Και μετά, κάντε ακόμα ένα παιδί μετά τα 41!». Στη λεζάντα του βίντεο, η Laura έγραψε: «είτε είναι από επιλογή είτε απλά επειδή έτυχε, αν θέλεις αυτό το μωρό, κράτα το». 

Το βίντεο της Laura συγκέντρωσε 11,6 χιλιάδες προβολές σε λίγες ώρες και βρήκε πολλούς αποδέκτες. Τα θετικά σχόλια που έλαβε της έδωσαν δύναμη να στηρίξει την επιλογή της ενώ μια γυναίκα την ευχαρίστησε που δίνει ελπίδα στις μέλλουσες μαμάδες που έχουν περάσει τα 40 χρόνια. 

Πηγή: mirror.co.uk

v