Προωράκι συναντά 1η φορά τη δίδυμη αδερφή του μετά από 19 μήνες στη ΜΕΘ!

Προωράκι συναντά 1η φορά τη δίδυμη αδερφή του μετά από 19 μήνες στη ΜΕΘ!

Η Elburn Jaclyn Vazquez Algrim και ο σύζυγός της, Scott Algrim, περίμεναν με ανυπομονησία την Πέμπτη, 2 Ιουνίου, για σχεδόν 600 ημέρες. Ήταν η μέρα που θα έπαιρναν επιτέλους σπίτι την κόρη τους η οποία πέρασε τους πρώτους 19 μήνες της ζωής της στο νοσοκομείο.

Η δίδυμη αδερφούλα της, αφού έμεινε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 100 ημέρες και πήγε σπίτι της στις 2 Φεβρουαρίου, αλλά η Ava Monroe χρειάστηκε να μείνει άλλες 500 μέρες στο νοσοκομείο επειδή οι πνεύμονές της δεν είχαν αναπτυχθεί σωστά. «Έχουμε άγχος αλλά είμαστε και ενθουσιασμένοι», αναφέρουν οι γονείς της λίγο πριν βγει το εξιτήριο της μικρής τους. «Δεν ξέραμε αν θα καταφέρει να ζήσει, περάσαμε στιγμές μεγάλης αγωνίας, αλλά το κοριτσάκι μας είναι πραγματική μαχήτρια», πρόσθεσαν. 

Το ζευγάρι, γονείς ακόμα δύο μεγαλύτερων αγοριών, εξήγησαν πως το να φεύγεις από το νοσοκομείο χωρίς τα παιδιά σου είναι το χειρότερο συναίσθημα, ενώ η μητέρα της εξηγεί πως κράτησε πρώτη φορά την Ava στην αγκαλιά της τρεις εβδομάδες μετά τη γέννησή της. 



«Παρότι η Ava και η αδερφή της είναι δίδυμες, δεν ένιωσαν ποτέ η μία την άλλη μετά τον τοκετό. Δυστυχώς, ήταν χωρισμένες για μεγάλο διάστημα και θα συναντηθούν πρώτη φορά τώρα», λέει η μητέρα τους που ανυπομονεί να βρεθεί ολόκληρη η οικογένεια στο σπίτι τους. 

«Ήταν ένα μεγάλο και δύσκολο ταξίδι αλλά είμαι ευγνώμων σε όσους μας στήριξαν αλλά και στους γιατρούς και τις νοσοκόμες που βοήθησαν το κοριτσάκι μας. Μας φέρθηκαν σαν να ήμασταν οικογένειά τους», λέει ο μπαμπάς των 4 παιδιών, σίγουρος πως θα ξεπεράσουν αυτή την περιπέτεια όλοι μαζί και θα βγουν πιο δυνατοί. 

Πηγή: shawlocal.com

v