«Έγινα μαμά μέσω παρένθετης - η ιδέα να μείνω έγκυος με τρομοκρατεί!»

«Έγινα μαμά μέσω παρένθετης - η ιδέα να μείνω έγκυος με τρομοκρατεί!»

Η Jamie Chung, μια νεαρή μαμά από την Αμερική, μιλάει μίλησε  για την απόφασή της να καλωσορίσει τα δίδυμα αγοράκια της μέσω παρένθετης μητέρας.

Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι η καριέρα της ως ηθοποιός έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση να χρησιμοποιήσει μια παρένθετη μητέρα για να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύζυγό της, Bryan Greenberg.

«Φοβόμουν πως αν μείνω έγκυος, θα βάλω τη ζωή μου σε αναμονή για δύο και πλέον χρόνια κι αυτή η σκέψη με τρομοκρατεί», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε. «Στον κλάδο μου, αισθάνομαι ότι ξεχνιέσαι εύκολα αν δεν δουλέψεις μέσα σε έναν μήνα από την τελευταία σου δουλειά. Πρόκειται για έναν συμβιβασμό που κάναμε μαζί με τον άντρα μου, ως ζευγάρι», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι άνθρωποι πιθανώς να σκέφτονται πως είμαι ματαιόδοξη που δεν θέλησα να μείνω έγκυος, αλλά είναι πιο περίπλοκο από αυτό. Δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω μέχρι εδώ και δεν ήθελα να χάσω ευκαιρίες λόγω της εγκυμοσύνης. Δεν ήθελα να ρίξω ασυνείδητα ευθύνες στο αγέννητο παιδί μου». 

Η νεαρή μητέρα καλωσόρισε τα δίδυμα αγοράκια της πριν πέντε μήνες και δεν το μετανιώνει, παρά την κούραση. 

«Το ότι έγινα γονιός είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ», εξήγησε, χωρίς να μειώνει τις δυσκολίες του να έχεις δίδυμα αλλά και την εξάντληση που μπορεί να νιώθεις κατά διαστήματα. Πάντως, σήμερα είναι μια ευτυχισμένη μαμά που στηρίζει την επιλογή της. 

Πηγή: people.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v