Μπάρκα σε Λατινοπούλου: «με αυτό το σώμα θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί»

Μπάρκα σε Λατινοπούλου: «με αυτό το σώμα θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί»

Έχουμε συνηθίσει την πολιτευτή της ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, να προκαλεί με τις αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, όταν έβαλε στο στόχαστρο την γνωστή παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα δημιουργήθηκε σάλος και μεγάλο κύμα αντιδράσεων.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αφού πρώτα αναδημοσίευσε άρθρο που αναφερόταν στην εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στην παραλία, την αποκάλεσε «λάθος πρότυπο» και σχολίασε ότι δεν θα έπρεπε να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.

Τα σχόλια των χρηστών του Instagram που αποθέωναν την Δανάη Μπάρκα εκνεύρισαν την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία θέλησε, για μία ακόμα φορά, να μοιραστεί την άποψή της.

Σήμερα το πρωί η γνωστή παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο στα χλευαστικά σχόλια και είπε όλα όσα έπρεπε (και ένιωθε!) να πει αποστομωτικά και με το...γάντι! 

«Με το συγκεκριμένο σώμα που χθες κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί... Έχω γηροκομήσει τον παππού μου. Έχω ταΐσει τη γιαγιά μου όταν χτύπησε. Με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους γύρω μου. Με το ίδιο σώμα φροντίζω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω, με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή...

Ας είμαστε λίγο πιο επιεικείς, να μάθουμε να αγαπάμε το μέσα μας και το μυαλό μας, γιατί ζούμε σε μια κοινωνία τόσο άσχημη και βίαιη, που είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες απόψεις εκεί έξω και να ακολουθούνται από κόσμο πολύ», συμπλήρωσε.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: thetoc.gr

v