Κόνι Μεταξά: «στον γάμο μου δεν θα επιτρέπονται τα παιδιά»

Κόνι Μεταξά: «στον γάμο μου δεν θα επιτρέπονται τα παιδιά»

Η performer Κόνι Μεταξά, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για τον επικείμενο γάμο της με τον Μάριο Καπότση και ένα απόσπασμα της συνέντευξής της προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». 

Όπως αποκάλυψε, έχει θέσει κάποιους όρους για την ημέρα του γάμου της και μέσα σε αυτούς αναφέρει ότι θα απαγορεύονται τα παιδιά, εξηγώντας τον λόγο.

«Μας αρέσει η ιδέα να κάνουμε ένα πάρτι με τους φίλους μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις του Μάριου. Στον γάμο μας δεν επιτρέπονται τα παιδιά.

Θέλουμε όσοι θα έρθουν στον γάμο μας να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών ή να πρέπει να φύγουν νωρίς. Να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», δήλωσε η Κόνι Μεταξά.

Όσον αφορά τον σύντροφό της και αργυρό ολυμπιονίκη Μάριο Καπότση εξομολογήθηκε ότι από την πρώτη στιγμή κατάλαβε ότι θα τον παντρευόταν. «Το ήξερα από το τρίτο μας ραντεβού» δήλωσε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στις φήμες περί εγκυμοσύνης λέγοντας «Με εκνευρίζει πάρα πολύ ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι, επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο».

Πηγή: protothema.gr

v