Μετά από 9 γιους έμεινε έγκυος... στην κόρη: «πετάω στα σύννεφα από τη χαρά μου»

Μετά από 9 γιους έμεινε έγκυος... στην κόρη: «πετάω στα σύννεφα από τη χαρά μου»

Η 34χρονη Rachel Parker είναι ο ορισμός της... αγορομάνας, αφού έχει 9 γιους, τους οποίους μεγαλώνει μαζί με τον σύντροφό της Shane Bignell. Η ζωή τους πρόκειται ν' αλλάξει κατά πολύ, όμως, αφού πρόσφατα ανακάλυψαν ότι το μωρό που περιμένουν είναι κοριτσάκι!

Η χαρούμενη μητέρα δηλώνει ενθουσιασμένη που περιμένει το δέκατο παιδί της και μάλιστα, πετάει στα σύννεφα από ευτυχία μιας και επιτέλους θα έχει μια κορούλα.

«Προφανώς αυτό που με ενδιαφέρει είναι το μωράκι μου να είναι υγιές, αλλά δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου που είναι κοριτσάκι. Κατά βάθος ήθελα πολύ μια κορούλα. Όταν άκουσα τον γιατρό να μου λέει ''είναι κορίτσι!'' με έπιασαν τα κλάματα από τη συγκίνηση. Θα είναι ένα πολύ τυχερό παιδάκι! Θα έχει 9 αδερφούς να την προστατεύουν και έναν υπέροχο μπαμπά να την υπερλατρεύει». 

Όσον αφορά το οικονομικό ζήτημα η Rachel είπε ότι εφόσον έχουν τόσο μεγάλη οικογένεια προσέχουν πολύ μη κάνουν άσκοπες αγορές και είναι γενικώς φειδωλοί. 

Ωστόσο, η οικογένειά της είναι το άλφα και το ωμέγα για εκείνη και δεν θα την άλλαζε για τίποτα στον κόσμο. «Τα πολλά παιδιά είναι αληθινή ευλογία!» είπε.

Πηγή: thesun.co.uk

v