Πανομοιότυπα διδυμάκια διαφέρουν σαν… τη μέρα με τη νύχτα!

Πανομοιότυπα διδυμάκια διαφέρουν σαν… τη μέρα με τη νύχτα!

Δύο πανομοιότυπα διδυμάκια που γεννήθηκαν στη Νιγηρία, συγκεντρώνουν χιλιάδες αντιδράσεις στο Instagram κάθε φορά που η μαμά τους ανεβάζει φωτογραφίες τους. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή είναι ολόιδια όπως θα φανταζόταν κανείς, αλλά το ακριβώς αντίθετο!

Ο Daniel και ο David διαφέρουν σαν… τη μέρα με τη νύχτα, όπως λέει η μαμά τους, καθώς ο ένας έχει με σκούρο δέρμα με μαύρα μαλλιά και ο άλλος, που γεννήθηκε με αλμπινισμό, έχει λευκό δέρμα με χρυσαφένια μαλλιά. 

Η μητέρα τους, Stacey, μοιράστηκε την ιστορία τους και μίλησε για την εκπληκτική διαφορά των δύο γιων της.

«Δεν γνωρίζαμε για τις διαφορές τους όσο ήμουν έγκυος, ο υπέρηχος δεν είχε δείξει τίποτα. Η έκπληξή μας ήταν τεράστια όταν ο πρώτος μας δίδυμος βγήκε με μαύρα μαλλιά και ο δεύτερος με χρυσά μαλλιά. Ακόμα και οι γιατροί έπαθαν σοκ και δευτερόλεπτα μετά τον τοκετό, μας είπαν ότι έχουμε δύο εντελώς ανόμοια διδυμάκια», είπε χαρακτηριστικά.

Ο David, όπως αποδείχθηκε, έχει αλμπινισμό - μια γενετική πάθηση που επηρεάζει 1 στους 20.000 ανθρώπους παγκοσμίως και εμφανίζεται όταν το σώμα παράγει λίγη ή καθόλου μελανίνη. Αν και συχνά μπορεί να οδηγήσει σε άλλες επιπλοκές, όπως προβλήματα όρασης, ο David είναι απολύτως υγιής.

Τα δύο αδερφάκια τράβηξαν από νωρίς τα βλέμματα του κόσμου και απέκτησαν τους πρώτους τους θαυμαστές λίγες ώρες μετά τη γέννα. «Πριν το καταλάβω, άρχισαν να μπαινοβγαίνουν στο δωμάτιο οι νοσοκόμες για να δουν τους γιους μου, βγάζοντας επιφωνήματα θαυμασμού», είπε η Stacey.

«Αλλά δεν σοκαρίστηκε μόνο το προσωπικό του νοσοκομείου», συνέχισε. «Ο μπαμπάς τους ήταν επίσης συγκλονισμένος και αμέσως έδωσε το 2ο διδυμάκι μας το παρατσούκλι “Golden”, που θα πει “χρυσαφένιος”, λόγω των μαλλιών του». 

Τα δύο αγοράκια είναι πολύ αγαπημένα και, παρά τις εξωτερικές τους διαφορές, μοιάζουν πολύ σε χαρακτήρα και  μεγαλώνουν σαν κανονικά διδυμάκια, λένε οι ευτυχισμένοι γονείς που έχουν ακόμα μια μεγαλύτερη κόρη. 

Πηγή: cafemom.com

v