«Στην πεθερά μου που μεγάλωσε έναν σπουδαίο σύζυγο...»

«Στην πεθερά μου που μεγάλωσε έναν σπουδαίο σύζυγο...»

Υπάρχουν πεθερές που είναι σαν δεύτερες μάνες για τις νύφες τους και έχουν μεγαλώσει γιους που σέβονται, βοηθούν και υποστηρίζουν τις γυναίκες τους. Αυτή η μαμά αναγνωρίζει την υπέροχη δουλειά που έκανε η πεθερά της με τον σύζυγό της και την ευχαριστεί μέσα από ένα τρυφερό κείμενο.

«Στην υπέροχη πεθερά μου,

Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ: είμαι πολύ τυχερή που σας έχω στη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων που ερωτεύτηκα έναν άντρα που προέρχεται από μια τόσο αγαπημένη και φιλόξενη οικογένεια- μια οικογένεια που τώρα έχω την ευλογία να αποκαλώ δική μου.

Αλήθεια, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συνεχή υποστήριξη που μας δίνετε και για την αγάπη σας. Αν για κάτι, όμως, είμαι περισσότερο ευγνώμων είναι για τον τρόπο που μεγαλώσατε τον γιο σας.

Όταν τον γνώρισα,  ήταν ήδη ένας ανεξάρτητος, υπεύθυνος νεαρός άνδρας και τον ερωτεύτηκα αμέσως. Νομίζω ότι ισχύει αυτό που λένε, ότι μπορείς να καταλάβεις έναν άντρα από το πώς βλέπει τη μητέρα του- και πάντα ήξερα ότι ο γιος σας σας είχε σε μεγάλη εκτίμηση.

Ξέρω από τις κασέτες, τις παιδικές φωτογραφίες και από τις διηγήσεις του ίδιου, ότι εσείς οι δύο είχατε πάντα έναν ιδιαίτερο δεσμό. Και πιστεύω ότι αυτό τον βοήθησε να γίνει σπουδαίος σύζυγος και πατέρας.

Νοιάζεται για τους άλλους και αγαπά χωρίς όρους. Χάρη σε εκείνον ωρίμασα και αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου. 

Μεγαλώσατε έναν γιο ανεξάρτητο, υπεύθυνο και οργανωμένο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που είδα το διαμέρισμά του- έμεινα έκπληκτη με το πόσο τακτοποιημένο και καθαρό ήταν, ο τρόπος που σεβόταν τον χώρο του μαρτυρούσε το πώς ανατράφηκε.

Όταν του είπα πως είμαι έγκυος αντέδρασε με χαρά, παρόλο που δεν το είχαμε προγραμματίσει. Έδειξε την ακλόνητη δύναμή του τις στιγμές που τη χρειάστηκα περισσότερο.

Σε όλο αυτό το ταξίδι ήταν δίπλα μου επειδή το ήθελε και όχι από υποχρέωση.

Ειλικρινά, σας ευχαριστώ που μεγαλώσατε το είδος του άντρα που με βοήθησε από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος μας. Είναι καταπληκτικός πατέρας και υποστηρικτικός σύντροφος. Είναι ο άντρας που αγαπώ.

Να είστε σίγουρη ότι θα τον στηρίζω πάντα με τον τρόπο που αυτός με στηρίζει. Θα πιστεύω σε εκείνον όπως πιστεύει εκείνος σε μένα. Και θα του δίνω όλη μου την καρδιά για πάντα!

Με αγάπη,

Η εξαιρετικά ευγνώμων νύφη σας»

Πηγή: mother.ly

v