Γέννησε πανομοιότυπα δίδυμα 2 φορές μέσα σε λίγους μήνες!

Γέννησε πανομοιότυπα δίδυμα 2 φορές μέσα σε λίγους μήνες!

Η Britney, μια δασκάλα δημοτικού σχολείο, γέννησε δύο ζευγάρια πανομοιότυπων διδύμων σε λιγότερο από δύο χρόνια, ένα σετ αγοριών και ένα σετ κοριτσιών. Αυτό είναι από μόνο του σπάνιο αλλά οι λεπτομέρειες της δεύτερης εγκυμοσύνης, την κατατάσσουν στο μόλις 1% των γεννήσεων στις ΗΠΑ κάθε χρόνο.

Οι γιοι της Britney και του Frankie, Luka και Levi, ήταν μόλις 6 μηνών όταν ανακάλυψε ότι είναι ξανά έγκυος. Ενώ αρχικά σοκαρίστηκε, στη συνέχεια ενθουσιάστηκε με τα νέα. Ωστόσο, δεν περίμενε ότι περιμένει ξανά δίδυμα, και μάλιστα που μοιράζονται τον ίδιο πλακούντα, αμνιακό σάκο και υγρό. 

Μια τέτοια εγκυμοσύνη είναι εξαιρετικά σπάνια, αλλά και με υψηλό κίνδυνο εμβρυϊκών επιπλοκών και η Britney εισήχθη στο νοσοκομείο στην 25η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Έλαβε εξειδικευμένη φροντίδα για περισσότερες από 50 ημέρες από αρκετούς ειδικούς κι επειδή η εγκυμοσύνη της ήταν τόσο σπάνια, την επισκέφτηκαν αρκετοί γιατροί και φοιτητές ιατρικής.

Η Lynee και η Lydia Alba γεννήθηκαν με ασφάλεια στην 32η εβδομάδα κύησης και πέρασαν λίγο περισσότερο από ένα μήνα στο νοσοκομείο. «Δεν ήταν ένα εύκολο ταξίδι, αλλά είμαστε τυχεροί που όλα πήγαν καλά. Τώρα που είμαστε όλοι σπίτι, νιώθω ευλογημένη για τα παιδιά μου», είπε η ευτυχισμένη μαμά. 

Πηγή: cafemom.com

v