20 έξυπνες ιδέες οργάνωσης για μικρά υπνοδωμάτια

20 έξυπνες ιδέες οργάνωσης για μικρά υπνοδωμάτια

Επειδή το υπνοδωμάτιό σου είναι μικρό, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι στριμωγμένο, ανοργάνωτο και... κακόγουστο. Με λίγη φαντασία, μπόλικο μεράκι και μερικές από τις παρακάτω ιδέες, μπορεί να μετατραπεί στον αγαπημένο σου χώρο!

Εκμεταλευτείτε τον χώρο κάτω από το κρεβάτι

Ο χώρος κάτω από το διπλό κρεβάτι μπορεί να μας λύσει τα χέρια αν τον χρησιμοποιήσουμε για να αποθηκεύσουμε ρούχα, βιβλία, παπούτσια ή διάφορα άλλα αντικείμενα που δεν χωράνε σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Μια ειδική κατασκευή ή μερικά κουτιά μπορεί να φανούν σωτήρια. 

Προτιμήστε κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο

Τα κρεβάτια ή τα σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο είναι μια καλή λύση για τους μικρούς χώρους που δεν χωράνε ούτε τα μισά από τα πράγματά μας. 

Υπάρχουν και... κρυφοί χώροι που σας βοηθούν να οργανωθείτε! 

Ο κενός χώρος πάνω από τις κρεμάστρες της ντουλάπας, το πλαινό τμήμα του κρεβατιού σας ή η στενή κολώνα του υπνοδωματίου σας μπορούν να χρησιμεύσουν με τρόπους που δεν είχατε φαnταστεί. Πώς; Έτσι: 

Αξεσουάρ που σας λύνουν τα χέρια

Ένα κομψό καλάθι δίπλα από το κρεβάτι, αποθηκευτικά κουτιά σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, ένας φελοπίνακας, μερικά κουτιά αντί για ράφια και διάφορα άλλα... αξεσουάρ, θα σας φανούν πολύ βοηθητικά για ένα καλά οργανωμένο, αλλά και καλαίσθητο δωμάτιο. 

Βάλτε τη βιβλιοθήκη ψηλά!

Για να κερδίσετε χώρο, αποθηκεύστε τα βιβλία σας σε ράφια ή μικρές βιβλιοθήκες που δεν ξεκινούν από το πάτωμα όπως παρακάτω: 

Βάλτε φαντασία στο... κρεβάτι σας!

Και δεν εννοούμε κάτι πονηρό - απλά κάντε το υπνοδωμάτιό σας πρωτότυπο και λειτουργικό:

 Πηγή: craftsyhacks, homebnc

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v