Χάρη στην αγάπη του κόσμου η 4χρονη Χριστίνα θα έχει μια 2η ευκαιρία στη ζωή

Χάρη στην αγάπη του κόσμου η 4χρονη Χριστίνα θα έχει μια 2η ευκαιρία στη ζωή

Η Χριστίνα είναι ένα τετράχρονο κοριτσάκι που πάσχει από σύμπλοκη συγγενή καρδιοπάθεια. Όταν η μικρούλα ήρθε στον κόσμο, δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Όσο όμως μεγάλωνε, οι γονείς της άρχισαν να διαπιστώνουν πως η κορούλα τους κουραζόταν εύκολα, ενώ λαχάνιαζε με το παραμικρό.

Τότε οι γονείς της απευθύνθηκαν στον παιδίατρό τους, ο οποίος τους παρέπεμψε σε εξειδικευμένο καρδιολογικό κέντρο, ενώ έπειτα από μία σειρά εξετάσεων, η μικρή Χριστίνα διεγνώσθη με ευρεία μεσοκολπική επικοινωνία και διάταση της πνευμονικής αρτηρίας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που παρακολουθούν την πορεία της υγείας της, η μικρή Χριστίνα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο το συντομότερο δυνατόν, αφού η πάθησή της επηρεάζει την ομαλή λειτουργία όλων των συστημάτων του οργανισμού της, και κατ’ επέκταση την ποιότητα ζωής της. 

Χάρη στην άμεση ανταπόκρισή του κόσμου, μέσα από τη σελίδα «Πράξη Αγάπης», συγκεντρώθηκε εγκαίρως το απαιτούμενο ποσό για το χειρουργείο της μικρής Χριστίνας!

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Πετύχαμε τον στόχο για τη μικρή Χριστίνα!

Χάρη στην άμεση ανταπόκρισή σας, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε εγκαίρως το απαιτούμενο ποσό για το χειρουργείο της μικρής Χριστίνας! Η Χριστίνα είναι ένα τετράχρονο κοριτσάκι που πρόσφατα διαγνώστηκε με ευρεία μεσοκολπική επικοινωνία και διάταση της πνευμονικής αρτηρίας, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς που παρακολουθούν την πορεία της υγείας της, η μικρή Χριστίνα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο το συντομότερο δυνατόν.

Όλοι μαζί, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε εγκαίρως το απαιτούμενο ποσό για τη μετάβαση και διαμονή της οικογένειας στην Αθήνα ενόψει της επέμβασης του παιδιού. Η Χριστίνα με την οικογένειά της ταξίδεψε ήδη στην Αθήνα, ξεκίνησε όλες τις απαραίτητες προεγχειρητικές εξετάσεις και σε μερικές ημέρες το μικρό κορίτσι θα υποβληθεί στην χειρουργική επέμβαση που θα της σώσει τη ζωή!

Εκ μέρους της οικογένειάς της μικρής Χριστίνας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την έμπρακτη υποστήριξη σας.

Ευχόμαστε από καρδιάς, πως το χειρουργείο θα έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και πως η περιπέτεια της μικρούλας θα αποτελεί σύντομα παρελθόν!
Σας ευχαριστούμε!».

v