11 νοσοκόμες που δουλεύουν στο ίδιο νοσοκομείο έμειναν έγκυες ταυτόχρονα!

11 νοσοκόμες που δουλεύουν στο ίδιο νοσοκομείο έμειναν έγκυες ταυτόχρονα!

Έντεκα υπάλληλοι ενός νοσοκομείο στο Νιου Χάμσαϊρ έμειναν έγκυες σχεδόν ταυτόχρονα, και μία από αυτές  έφερε στον κόσμο το μωράκι της πριν από λίγες μέρες. 

Οι εγκυμοσύνες «ντόμινο», όπως της αποκαλούν χαριτολογώντας, ήρθαν μετά από αρκετά χρόνια που δεν είχε σημειωθεί καμία γέννα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Την αρχή την έκανε μία νοσοκόμα στο τμήμα χειρουργικής, η οποία γέννησε πέρσι ένα κοριτσάκι. 

Τον Σεπτέμβρη έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της και, όπως φαίνεται, την ακολούθησαν άλλες 10 συνάδελφοί της, οι περισσότερες από το τμήμα νευροχειρουργικής. 

Η Serena Swanson, νοσοκόμα -  αναισθησιολόγος και μία από τις εγκυμονούσες, είπε αστειευόμενη «Κάνουμε πλάκα ότι κάτι έχει το νερό του νοσοκομείου», ενώ η αναισθησιολόγο Alexa Hayes, είπε:

«Είμαστε τυχερές που μπορούμε να έχουμε αυτή την ευκαιρία στο εργασιακό μας περιβάλλον. Νιώθουμε πραγματικά τιμή που εργαζόμαστε σε ένα νοσοκομείο με οικογενειακές αξίες, όπου μπορούμε να είμαστε όλες έγκυος ταυτόχρονα αλλά και να αφιερώσουμε χρόνο στα μωρά μας μετά τη γέννα».

Μία από τις 11 έγκυες νοσοκόμες έφερε ήδη στον κόσμο το μωράκι της με καισαρική στις αρχές Μάϊου, οι 5 περιμένουν να γεννήσουν μέσα στο καλοκαίρι και οι υπόλοιπες 5 τον φθινόπωρο. Με το καλό!

Πηγή: goodmorningamerica.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v