Ο μικρός Ιωάννης που γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά, πήρε εξιτήριο μετά από 9 μήνες!

Ο μικρός Ιωάννης που γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά, πήρε εξιτήριο μετά από 9 μήνες!

Ο γενναίος Ιωάννης, που γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδούλα, έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς κι έμεινε στο νοσοκομείο 9 ολόκληρους , καθώς υπήρχε μια επιπλοκή με την επούλωση του στέρνου του.

Σύμφωνα με ανάρτηση της ΜΚΟ «Πράξη Αγάπης», έφτασε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι του στη Μυτιλήνη μαζί με τους γονείς του που δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά του. 

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Εξιτήριο μετά από 9 μήνες για τον μικρό μας Ιωάννη από τη Μυτιλήνη!

Έπειτα από 9 ολόκληρους μήνες νοσηλείας σε νοσοκομείο της Αθήνας, ο μικρός μας ήρωας πήρε επιτέλους #εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του στη Μυτιλήνη! Ο μικρούλης χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς αμέσως μετά τη γέννησή του, αφού είχε διαγνωστεί με μία σοβαρή μορφή συγγενούς, σύμπλοκης καρδιοπάθειας.

Η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό κέντρο της Αθήνας και ήταν επιτυχής, ωστόσο ο μικρούλης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς υπήρχε μια επιπλοκή με την επούλωση του στέρνου του.

Ευτυχώς ο μικρούλης βελτιώθηκε σημαντικά, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, με αποτέλεσμα να μπορεί επιτέλους να επιστρέψει στο σπίτι του και να βγει από τον θάλαμο της νοσηλείας.

Ωστόσο έχει πολύ δρόμο μπροστά του για την πλήρη αποκατάσταση, εφόσον χρειάζεται ακόμη αναπνευστική υποστήριξη, ενώ θα πρέπει να ταξιδεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην Αθήνα, ώστε να υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις. Χάρη στην αμέριστη στήριξή σας, καταφέραμε όλους αυτούς τους μήνες, να εξασφαλίσουμε το συνολικό κόστος των ιατροφαρμακευτικών εξόδων του παιδιού, καλύπτοντας όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής της οικογένειας, τον ιατρικό εξοπλισμό, την φαρμακευτική υποστήριξη και τα αναλώσιμα που χρειάζεται σε καθημερινή βάση μέχρι και σήμερα.

Χάρη σ’ εσάς, καταφέραμε να δώσουμε δύναμη και κουράγιο σ’ αυτή την οικογένεια, που όλους αυτούς τους μήνες αγωνίζεται σκληρά για τη διάσωση του παιδιού της. Σας ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους τους!

Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του Ιωάννη και της οικογένειάς του για όσο διάστημα μας χρειάζονται και θα σας κρατάμε ενήμερους για τυχόν εξελίξεις. Ευχόμαστε ταχύτατη ανάρρωση και αποκατάσταση στον μικρό μας ήρωα!».

v