Χανιά: γιαγιά 113 ετών έκανε εγχείρηση στο ισχίο και πήρε εξιτήριο!

Χανιά: γιαγιά 113 ετών έκανε εγχείρηση στο ισχίο και πήρε εξιτήριο!

Παρά την ηλικία της, 113 χρονών εξάλλου, παρά το δύσκολο χειρουργείο για τα χρόνια της, μία γιαγιά κατάφερε, σύμφωνα με το zarpanews.gr, να πάρει εξιτήριο αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο.

Το χειρουργείο στα Χανιά, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, προγραμματίστηκε μετά από σειρά εξετάσεων που έγιναν στην ηλικιωμένη, δείχνοντας πως θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στην επέμβαση.

Η γιαγιά, στα 113 της χρόνια, χαίρει άκρας υγείας και έχει πάντα στο πλευρό τους στενούς συγγενείς της, ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου στα Χανιά χαρακτήρισε «σπάνιο» το χειρουργείο και εξέφρασε την ικανοποίηση των γιατρών, που όλα πήγαν βάσει προγράμματος.

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται το περιστατικό στα Χανιά με τη γιαγιά από το χωριό του Αποκορώνα, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Γιώργος Μπέας, μίλησε στο zarpanews.gr επιβεβαιώνοντας την είδηση.

«Όντως έγινε το χειρουργείο στο ισχίο στην γιαγιά από δύο ορθοπεδικούς του νοσοκομείου μας, έκανε εξετάσεις οι οποίες ήταν πολύ καλές και στις 22 του μήνα πήρε εξιτήριο. Πρόκειται για ένα σπάνιο γεγονός, αφού δεν συνηθίζεται να γίνονται χειρουργεία σε τόσο μεγάλους ηλικιακά ασθενείς».

Η γιαγιά ενώ επίσημα είναι 113 ετών, μετράει μερικά χρόνια ηλικίας παραπάνω, όπως δήλωσε άνθρωπος της οικογένειάς της και φτάνει τα 118 ενώ χαίρει άκρας υγείας. 

Πηγή: reader.gr

v