Ένα παιδικό δωμάτιο στο inbox σου!

Ένα παιδικό δωμάτιο στο inbox σου!

Μήπως είσαι από τις μαμάδες που προσπαθούν να φτιάξουν ή να ανακαινίσουν το παιδικό δωμάτιο και δεν ξέρουν τι να κάνουν και πως να το κάνουν ή μήπως απλά θέλεις να το κάνεις χωρίς κόπο; Δε χρειάζεται να ψάχνεις άλλο, τo fantasticoom είναι εδώ για να σε βοηθήσει και να στείλει όλες τις απαντήσεις απευθείας στο Inbox σου!

Το fantasticoom είναι μία λέξη που επινοήθηκε από την interior designer Ελένη Καραντάκη, από το συνδυασμό δύο άλλων λέξεων fantastic+room= fantasticoom  ώστε να μπορέσει με μια λέξη να εκφράσει την υπόσχεσή της να  βοηθήσει μαμάδες να φτιάξουν φανταστικά παιδικά δωμάτια.

Η ιστορία ξεκίνησε κατά την περίοδο του εγκλεισμού (Covid 19) όπου αυτοί που αποφάσισαν να ασχοληθούν με εργασίες ανακαίνισης ήταν πολλοί, αλλά ο αριθμός των μαμάδων που ασχολήθηκαν με τα παιδικά δωμάτια ήταν εντυπωσιακός. Χρειάστηκε η διαχείριση πολλών περιπτώσεων χωρίς φυσική παρουσία λόγω των δυσκολιών στη μετακίνηση και την ανθρώπινη επαφή. Έπρεπε να βρεθούν κατάλληλες και αποτελεσματικές λύσεις οι οποίες θα εξυπηρετούνταν μόνο ηλεκτρονικά κι έτσι ξεκίνησε η εντατική ενασχόληση με το e-design, δηλαδή την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών σχεδιασμού χώρων. Η ενασχόληση αυτή οδήγησε στην απόκτηση σημαντικής εμπειρίας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν στο σχεδιασμό εξ αποστάσεως.



Τα συνεχή αιτήματα για το σχεδιασμό παιδικών δωματίων στο γραφείο και οι στατιστικά πολυάριθμες ερωτήσεις σε κοινωνικό επίπεδο που αφορούν θέματα που έχουν σχέση με το παιδικό δωμάτιο, οδήγησαν στη διαπίστωση πως χρειαζόταν να δημιουργηθεί μία πλατφόρμα αποκλειστικά για τα παιδικά δωμάτια και να μπορούν να έχουν όλοι, όπου και αν βρίσκονται, πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Έτσι, ο συνδυασμός της εμπειρίας του σχεδιασμού από απόσταση, των εξειδικευμένων γνώσεων από την επαγγελματική της κατάρτιση ως interior designer και φυσικά της εμπειρίας της ως μαμά δύο παιδιών οδήγησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας fantasticoom. Η ιστοσελίδα μέσω των μοναδικών και εξειδικευμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών προσφέρει τη βοήθειά της στις υπόλοιπες μαμάδες ώστε να φτιάξουν το παιδικό δωμάτιο. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι η Υπηρεσία σχεδιασμού παιδικού δωματίου και η Υπηρεσία σχεδιασμού επίπλου στα μέτρα σου. Οι ηλεκτρονικές αυτές υπηρεσίες σου δίνουν το μοναδικό πλεονέκτημα να γνωρίζεις με ακρίβεια πως ακριβώς θα είναι ο χώρος σου και πόσο θα σου στοιχίσει πριν ακόμα ξεκινήσεις τις αγορές.



Οι περισσότερες μαμάδες ξοδεύουν ατελείωτες ώρες on line ψάχνοντας για έμπνευση που τις πιο πολλές φορές αποτελείται από ετερόκλητες φωτογραφίες που τελικά αντί να βοηθήσουν δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση. Κάτι τέτοιο είναι απόλυτα κατανοητό αφού πλέον στο διαδίκτυο οι πληροφορίες και οι εικόνες είναι αμέτρητες.

Επίσης, σπαταλούνται πάρα πολλές ώρες στην έρευνα αγοράς αφού δεν είναι εύκολο να βρεις τα προϊόντα που σου αρέσουν και σου ταιριάζουν.

Οι γνώσεις του επαγγελματία σε αυτό το σημείο είναι σημαντικές αφού θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τη σκέψη σου. Έτσι, εξοικονομείς  χρόνο και χρήμα ενώ φυσικά αποφεύγεις το άγχος. Επιπλέον, η εμπειρία που έχει μία επαγγελματίας designer μαμά δύο παιδιών που βρίσκονται σε διαφορετικές ηλικίες, είναι σημαντική γιατί γνωρίζει με ακρίβεια τις λειτουργίες και τις πραγματικές απαιτήσεις ενός παιδικού δωματίου σε όλα τα στάδια ανάπτυξης και μπορεί να κατευθύνει σε ορθές επιλογές.



Φυσικά, το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του fantasticoom είναι η ενσυναίσθηση, η συναισθηματική ταύτιση με τις άλλες μαμάδες και η πλήρης κατανόηση της συμπεριφοράς και των κινήτρων τους  γιατί τα έχει βιώσει!

Η διαδικασία με την οποία λειτουργούν οι υπηρεσίες, σε κάθε περίπτωση, είναι απλή αφού το μόνο που απαιτείται από εσένα είναι να αποστείλεις τα μέτρα και τις φωτογραφίες του δωματίου μαζί με τις επιθυμίες σου. Είναι πραγματικά απλό και δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείς πως δεν μπορείς να το κάνεις αφού οι οδηγίες που θα λάβεις είναι αναλυτικές και λεπτομερείς. Η υποστήριξη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μπορεί είναι συνεχής. Με την ολοκλήρωση της μελέτης θα λάβεις ηλεκτρονικά ένα πλήρες πακέτο το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα σχέδια, λίστα αγορών, οδηγίες εφαρμογής αλλά κι ένα φωτορεαλιστικό σχέδιο.  Ένα δωμάτιο απευθείας στο Inbox λοιπόν!

Μία ευκολία την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί δε χρειάζεται να περιπλέκεις άλλο την ήδη πολυάσχολη καθημερινότητά σου.

v